Spring Days, 18 tem 20 april maak een afspraak

Bodystyling Spring Days!

Ontdek de kracht van Bodystyling tijdens onze exclusieve Bodystyling Spring Days, van donderdag 18 april tot en met zaterdag 20 april.

Tijdens deze dagen verwelkomen we je graag om Bodystyling te ervaren met een gratis proeflesje. Plus, geniet van een ongelooflijk voordeel tot €80* en een speciale attentie als je je ter plekke inschrijft tijdens de Spring Days! Kom samen met ons genieten van de gezellig ontspannen sfeer, drankjes, leuke babbels en natuurlijk een inspirerende proefles.

Plan nu jouw proefles in!

Afterwork bij Bodystyling

Op donderdag 18 april organiseren we vanaf 17u een gezellige afterwork in onze studio’s, waar iedereen welkom is om kennis te maken met Bodystyling. Het is dus de perfecte gelegenheid om in een ontspannen sfeer meer te leren over aanpak en methode. Ook dan profiteer je van onze kortingen en ga naar huis met een leuke attentie bij inschrijving.

Schrijf je nu in voor de afterwork!

Ben je al een Bodystyling-klant?

Natuurlijk willen we ook onze liefste Bodystylingklanten niet in de kou laten staan. Ook jij kan je voordeel doen tijdens de Spring Days. Nodig een vriendin, collega of familielid uit voor een gratis proefles, als zij zich inschrijft, ontvang jij ook een leuke attentie! Samen werken aan een gezonde levensstijl was nog nooit zo leuk.

De actie loopt na de springdays tot 5 mei. Gedurende deze periode bieden we nog steeds een aantrekkelijke kortingen tot €40*.
Mis deze kans niet om jezelf een gezonde boost te geven!


*kortingen zijn proportioneel van toepassing op alle Do it Twice lidmaatschappen.