Gratis figuuranalyse Nieuw! Nu vanaf €78 per maand

Oefenen in een
verwarmde cabine:
een totaal nieuwe ervaring

Je let heel strikt op je voeding. Dus zul je wel vermageren …
Ja? Nee, dus!

Sorry, maar daar geloven wij niet in. Bij Bodystyling® gaan we voluit voor de combinatie van gerichte beweging én gezonde voeding. Want dat geeft het beste resultaat.

You’ve got to move it!

Bij Bodystyling® krijg je een persoonlijk oefenprogramma dat we samenstellen op basis van je figuuranalyse en conditieniveau. Zo werk je op een snelle en doeltreffende manier aan je nieuwe lijf.

Je lifestylecoach zet je in beweging in een Thermo+-cabine. Dankzij de constante temperatuur van 36°C in die cabine voert je lichaam vlotter afvalstoffen af. Het resultaat? Je verliest sneller gewicht. Bovendien versoepelt de warmte je spieren en loop je dus amper risico op blessures.

Voortdurende begeleiding

Of je nu start met je persoonlijke oefenprogramma of kiest voor een specifiek programma, zoals Spot of Pnatal: bewegen in onze verwarmde cabines is zalig voor je lijf! Je lifestylecoach legt je de oefeningen stap voor stap uit én blijft je constant opvolgen.

Iedereen beweegt! Zelfs met medische klachten

Wie sport in onze verwarmde cabines, heeft zelden te kampen met blessures of stijfheid achteraf. Daarom is deze vorm van bewegen ideaal voor vrouwen die om uiteenlopende medische redenen niet meer kunnen sporten. Een zwakke rug, een hernia, CVS, fibromyalgie … we passen je persoonlijke oefenschema aan en zetten je opnieuw pijnvrij in beweging.

Nieuwsgierig naar de werking van onze Thermo+-cabines? Spring gerust eens binnen in een van onze studio’s.