Gratis figuuranalyse Nieuw! Nu vanaf €78 per maand

Slank, check!
Fit, check!
Energiek, check!

All-in-one

Ga voor een fit
en slank gevoel

Maak je je zorgen over je overtollige kilo’s? Vraag je je af waar je energie gebleven is? Denk je met heimwee terug aan je vroegere fitte lijf? Gedaan met al dat gepieker. Tijd voor actie!

Het all-in-one-programma van Bodystyling® is een totaalpakket van beweging, gezond eten en motiverende begeleiding. Het resultaat? Een gezond gewicht en meer energie. Je staat er weer, yes!

Het all-in-one-programma is een bewegings- en voedingstraject van Bodystyling® dat focust op:

  • Beweging
    Je krijgt een persoonlijk oefenschema op maat van je conditie en je specifieke wensen. Stap voor stap werk je zo samen met je lifestylecoach aan een fit en strak lijf. Dat doe je in onze verwarmde Thermo+-cabines.
  • Gezond eetpatroon
    Aan de hand van je eetdagboek komt onze lifestylecoach alles te weten over jouw voedingspatroon. Ze leert je vervolgens wat je beter wel en beter niet (of minder) kunt eten. Bij Bodystyling® geloven we niet in crashdiëten. Je past je voedingsgewoonten stap voor stap aan.
  • Motiverende begeleiding 
    Als je wilt afvallen, is gemotiveerd blijven en volhouden uiteraard enorm belangrijk. De steun van je lifestylecoach is dan ook een absolute must. Samen gaan we voor resultaat!

Wil je afvallen én een mooie strakke huid krijgen? Ontdek dan zeker ook Skinrevita™. Na je oefensessie relax je in een cabine vol verrijkte zuurstof. Niet alleen een weldaad voor je huid, maar ook een garantie op een energieboost.

Ga voor meer energie en een blijvend gezond gewicht. Vraag meer info over ons all-in-one programma in een Bodystyling®-studio in jouw buurt en maak je afspraak voor een gratis figuuranalyse.


Bekijk ook onze andere programma's