Gratis figuuranalyse Nieuw! Nu vanaf €78 per maand

Klaar om mijn BMI 
naar beneden
te zien duiken!

BMI-

Efficiënt naar
een gezonde BMI

Is je BMI hoger dan 30? En wil je snel en verantwoord afvallen? Dat kan! Bodystyling® ontwikkelde het speciale BMI-programma om je daarbij te helpen.

Je combineert oefeningen op maat in onze Thermo+-cabines met een evenwichtig voedingspatroon. En dankzij de motiverende coaching van je lifestylecoaches hou je je inspanningen gemakkelijk vol.

BMI- is een specifiek bewegings- en voedingstraject voor vrouwen met een BMI hoger dan 30 die verantwoord willen afvallen. De drie pijlers van het programma zijn:

  • Bewegen op maat 
    Door je hoge BMI is intensief sporten niet vanzelfsprekend. Je lifestylecoach houdt daar rekening mee. Ze geeft je een oefenschema op maat van jouw conditie en mogelijkheden.
  • Voedingsadvies
    De helft van je gewichtsverlies realiseer je door gericht te bewegen. De andere helft is het resultaat van evenwichtig eten. Onze diëtisten vertellen je op basis van een voedingsdagboek wat je beter wel en beter niet – of niet te vaak – kunt eten. We kiezen bewust niet voor een crashdieet, wel voor een gezond en gebalanceerd voedingspatroon.
  • Intensieve motivatiecoaching
    Je staat er niet alleen voor! Je vormt een team met je lifestylecoach en gaat samen voor één doel: een gezonde BMI. Verwacht een opbouwende en oppeppende begeleiding. 

Wil je snel afvallen, maar ben je bang voor een slappe huid of overtollig vel? Combineer dan het BMI-programma met Skinrevita™. Dé garantie voor een strakke huid.

Wil je snel en verantwoord je hoge BMI aanpakken? Vraag meer info over ons BMI-programma in een Bodystyling®-studio in jouw buurt en maak je afspraak voor een gratis figuuranalyse.


Bekijk ook onze andere programma's