Gratis figuuranalyse Nieuw! Nu vanaf €78 per maand

Van kop
tot kleine teen … 
helemaal in shape!

BodyPro®

Een efficiënte aanpak
van plaatselijk vet

Je beweegt veel en eet gezond. En als je in de spiegel kijkt, zie je een mooi figuur … behalve op die enkele probleemzones. Het lijkt alsof bepaalde delen van je lichaam het vet alleen maar opstapelen. En zelfs al speel je heel wat kilo’s kwijt, op die plaatsen blijft het vet ‘plakken’. De oorzaak ligt vaak in een minder goede doorbloeding.

Voor dat hardnekkige, maar veelvoorkomende probleem, creëerde Bodystyling® het BodyPro®-programma, een doelgerichte aanvulling op het Spot-programma.

BodyPro® is een specifieke methode voor een efficiënte aanpak van plaatselijke vetophopingen. We combineren het altijd met een Spot-oefenprogramma.

Hoe werkt BodyPro®?

Voor je met je oefensessie in de Thermo+-cabine start, trillen we je vetophopingen los met een ultrasoon geluid op een lage frequentie. Daarna pak je het hardnekkige vetweefsel zelf aan tijdens je gerichte oefeningen. Het resultaat mag er zijn! Na amper 20 minuten oefenen krijg je al een meetbaar en zichtbaar verschil.  

BodyPro® is dé oplossing om snel, plaatselijk en volledig pijnloos je probleemzones aan te pakken. Vet en cellulitis zijn nergens meer veilig. 

Wil je je probleemzones zo doeltreffend mogelijk aanpakken? Vraag meer info over ons BodyPro®-programma in een Bodystyling®-studio in jouw buurt en maak je afspraak voor een gratis figuuranalyse.


Bekijk ook onze andere programma's