Gratis figuuranalyse Nieuw! Nu vanaf €78 per maand

Een jong veulen!
Zo voel ik me nu.

Bplus

Geniet van het leven
zoals jij dat wilt!

Je bent zestig en wilt met volle teugen van het leven genieten? Dan is het belangrijk om je conditie optimaal te houden en te werken aan je lenigheid. Zo kun je kwaaltjes zoals rug- of nekproblemen voorkomen of aanpakken.

Bij Bodystyling® hebben we daarvoor een speciaal programma op touw gezet: Bplus. De focus ligt vooral op je gezond én fit voelen. Verlies je daarbij wat kilootjes, dan is dat mooi meegenomen. 

Bplus is een bewegings- en voedingstraject voor vrouwen van 60+ die fit en gezond willen zijn. De twee basispijlers zijn:

  • Gerichte beweging
    In dit programma gaan we helemaal voor een fit en lenig lijf. Heb je last van je rug of nek? Dan helpt je lifestylecoach je graag verder met specifieke versterkende oefeningen. Doordat je oefent in onze verwarmde Thermo+-cabines, beperk je pijn of kwaaltjes tot een minimum.
  • Voedingsadvies
    Gezond en gevarieerd eten is belangrijk op elke leeftijd. Je lifestylecoach vertelt je precies hoe je dat doet. De nadruk ligt niet op vermageren, maar wel op meer energie krijgen.

Een leuk extraatje om je programma mee aan te vullen, is Skinrevita™. Je ontspant na een oefensessie in een cabine met verrijkte zuurstof. Zo krijgen je huid én je energieniveau een boost.

Ga voor een gezond en fit lijf. Kies voor Bplus van Bodystyling®! Vraag meer info over ons Bplus-programma in een Bodystyling®-studio in jouw buurt en maak je afspraak voor een gratis figuuranalyse. 


Bekijk ook onze andere programma's