Gratis figuuranalyse Nieuw! Nu vanaf €78 per maand

Ik voel me superfit … 
en dat maakt me blij!

Health

Weg met dat
futloze gevoel!

Wil je weer fit en gezond in het leven staan, zodat je voluit kunt genieten van elke dag? Dan is het Health-programma van Bodystyling® jou op het lijf geschreven.
Dit programma focust niet op overtollige kilo’s kwijtspelen, maar streeft vooral naar een gezond en vitaal gevoel. Je conditie – en dus ook je humeur – krijgt gegarandeerd een boost!

Health is een specifiek bewegings- en voedingstraject voor vrouwen die hun conditie willen verbeteren en zo hun futloze gevoel willen zien verdwijnen:

  • Gericht bewegen
    Je lifestylecoach zet je aan het sporten met een persoonlijk oefenschema. Je mag gerust zijn: je gaat niet van de ene dag op de andere intensief sporten, want daarmee doe je meer kwaad dan goed. Je werkt systematisch maar toch heel efficiënt aan je conditie en energiepeil.
  • Gezond eten
    Wie een gezonde BMI heeft, leeft ook gezond? Nee, dat is zeker niet altijd zo … Je kunt een optimaal gewicht hebben en toch ongezond eten. Een onevenwichtige voeding met veel snelle suikers put je lichaam uit. Gevolg? Weinig energie en dus een futloos gevoel. Bij Bodystyling® helpen we je naar een gezond en gevarieerd eetpatroon, zodat je je vitaal en fit voelt.

En er is meer …

Wil je extra resultaat bereiken? Dat kan bij Bodystyling®  perfect!

  • Met Skinrevita™ kom je na je oefensessie helemaal tot rust, geef je je huid een oppepper en krijg je een flinke energieboost.
  • Je kunt het Health-programma perfect aanvullen met een van onze andere Bodystyling®-programma’s.

Wil je ook snel conditie opbouwen en je energieniveau boosten? Vraag meer info over ons Health-programma in een Bodystyling®-studio in jouw buurt en maak je afspraak voor een gratis figuuranalyse.


Bekijk ook onze andere programma's