Gratis figuuranalyse Nieuw! Nu vanaf €78 per maand

Ik sta er weer!

Pnatal

Blijf in vorm tijdens
én na je zwangerschap

Het is geen geheim: een zwangerschap is een beproeving voor je lichaam. Extra kilo’s, rugklachten, striemen ... Als je zwanger bent, is in vorm blijven niet vanzelfsprekend. En na je bevalling moet je wennen aan je nieuwe, vaak drukkere leven. Wie denkt er dan nog aan sporten of gezond eten, juist?

Toch is het belangrijk om fit en gezond te blijven, zowel tijdens je zwangerschap als na je bevalling. Daarom ontwikkelde Bodystyling®  samen met dokters, diëtisten en gynaecologen het doeltreffende programma Pnatal.

ONZE MAMA-ACTIE
Bij Bodystyling®  doen we niets liever dan mama’s (in spe) in de bloemetjes zetten. Dus bieden we hen een mooie korting van 25 euro* aan! Speciaal voor alle dames die kiezen voor een Pnatal-programma.

* Informeer naar de actievoorwaarden in je Bodystyling® -studio. Niet te cumuleren met andere acties of kortingen. Bij aankoop van een volledige Pnatal-advieskuur van minimaal 20 beurten (Thermo+ en Skinrevita.TM )

Pnatal is een specifiek bewegings- en voedingstraject voor toekomstige en pas bevallen moeders met focus op: 

  • Doelgerichte oefeningen 
    In dit programma oefen je specifieke spieren. Je traint bijvoorbeeld je korset- en bekkenbodemspieren om incontinentieproblemen te voorkomen of aan te pakken.
  • Voedingsadvies
    Tijdens je zwangerschap komen er natuurlijk kilo’s bij. Maar kom niet in de verleiding om je helemaal te laten gaan. Eet gezond en gevarieerd. Dat is goed voor jou én voor je baby. Je lifestylecoach vertelt je waarop je moet letten. Ook na je bevalling pakken we samen je extra kilo’s aan. 
  • Skinrevita™
    Wil je na je bevalling zo snel mogelijk af van loshangend buikvel? Met Skinrevita™ krijg je je strakke buik in no time terug.

Ook mama’s (in spe) moeten zorg dragen voor zichzelf. Vraag meer info over ons Pnatal-programma mét korting in een Bodystyling®-studio in jouw buurt en maak je afspraak voor een gratis figuuranalyse.  


Bekijk ook onze andere programma's