Gratis kennismaking Vanaf €41 per maand

doe jij ook mee?

doe samen met
bodystyling® mee
aan tournée minérale

We drinken allemaal wel eens graag een glaasje, daar is ook helemaal niks mis mee. Als je een pauze neemt en nadenkt over je eigen alcoholgebruik, dan draagt dat bbij tot een betere gezondheid. En dat is exact waar tournée minérale voor staat. Een enquête na tournée minérale 2019 heeft zelfs aangetoond dat deelnemers na het einde van de uitdaging hun alcoholgebruik blijven matigen.

Bovendien ontvangt elke nieuwe klant in februari een officieel Tournée Minérale armbandje. Zo toon je niet enkel dat je meedoet met Tournée Minérale maar je steunt ook nog eens Stichting tegen Kanker. Met de opbrengst kunnen zij hun kankeronderzoek verder blijven zetten. Bij Bodystyling® werk je dus niet alleen aan jezelf, maar je werkt ook mee aan een gezondere wereld. Als dat geen mooie reden is om je in te schrijven ... Vraag vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek aan.

body

minder alcohol, meer energie

Alcohol werkt verdoved en maakt je suf. Het gevolg hiervan is vermindering van je bewegingstechniek, uithoudingsvermogen, reactie en coördinatie. De energie die je extra hebt wanneer je geen alcohol drinkt kan je voor andere doeleinden gebruiken. Tournée minérale helpt je dus concentreren, aandacht vasthouden, beter presteren en inspanningen volhouden. Toch indrukwekkend, niet?

food

een rustpauze voor je lever

Wist je dat alcohol niet veel beter voor je lichaam is dan een portie junkfood? In frisdrank zitten suikers, maar in wijn, cava, sterke drank, etc. zitten suikers én alcohol. Alcohol afbreken vergt ook heel wat van je lichaam. Door geen alcohol te drinken, geef je je lever een rustpauze waardoor andere afvalstoffen makkelijker afgebroken worden. Niet alleen je lever, maar ook je weegschaal zal je dankbaar zijn. De suikers die alcohol bevat heeft invloed op je gewicht.

mind

slaap en presteer beter

Een glas alcohol als slaapmutsje? Het lijkt te werken maar er zit een adertje onder het gras… Je denkt dat je beter slaapt maar in feite val je sneller in slaap en is de kwaliteit van je slaap voor de rest maar ondermaats. En die slaap hebben we wel effectief nodig want in je slaap verwerk je alle indrukken die je door de dag hebt opgedaan. Gedurende tournée minérale is het dus goed mogelijk dat je dieper en vaster slaapt.

Bodystyling Img Masks Februari