Gratis kennismaking Vanaf €41 per maand

Doe jij ook mee?

Nieuw jaar,
nieuwe Bodystyling,
nieuwe jij

Een nieuw jaar, nieuwe doelen. Een goed moment om eens te detoxen. Onze geest en ons lichaam zijn voortdurend bezig met voedsel, drank, gedachten en emoties te verwerken.

In onze wereld van 100km per minuut kunnen we ons gemakkelijk overweldigd voelen. Het is moeilijk om een balans te vinden tussen je werk, vrije tijd en ook nog eens de tijd vinden om gezond te eten. Daarom dagen we je deze maand uit om deel te nemen aan onze detox-challenges.

Let op: Deelnemen kan enkel als lid van een Bodystyling-studio en bij het gebruik van de app.

body

Digest to impress

Het belangrijkste voor een energieke uitstraling is een goede houding. Dat bereik je natuurlijk door te sporten, maar ook door anders te gaan eten. Giftige stoffen zorgen ervoor dat we ons moe voelen, stress hebben, een doffe huid krijgen enz. Eens detoxen is de sleutel om er opnieuw goed uit te zien en om je weer goed te voelen. Je verliest wat gewicht, je huid straalt en zelfs je oogwit wordt witter! Al snel voel je je weer helemaal zuiver en vol energie.

food

Don’t mess, digest

Gelukkig kan de lever onze voeding en een heleboel van die gifstoffen verwerken. Alleen is er vandaag de dag wel sprake van een overdadige hoeveelheid gifstoffen. Door ons huidig voedingspatroon veroorzaken we allerhande klachten zoals constipatie, opgeblazen gevoel, diarree, krampen, spastische darm, winderigheid, allergieën, … . Het is niet zo moeilijk te bedenken dat er bij iemand die 2x per week kan ontlasten, nog voor 5 dagen ontlasting achterblijft! Waar blijft dat dan?

mind

Rest and digest

Detoxen is het tijdelijk overgaan op lichtere voeding om je spijsverteringsstelsel tot rust te laten komen. Daarnaast het reinigen van de darmen. Tijdens deze kuur is het belangrijk om ook tijd in te plannen voor jezelf. Een saunabezoek, scrubben van je huid, op tijd naar bed, yoga/meditatie en wandelen in de natuur. Dus niet alleen je spijsverteringsstelsel reinigen maar je hele lichaam en geest een body-reset geven.

Framboosshake