hoera, onze studio's zijn terug open en zo sport je veilig

Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Samen apart tegen corona

Onze studio's zijn al een tijdje gesloten, en het zal zeker nog een tijdje duren voor we weer open gaan vanwege het coronavirus. Van zodra de overheid en wijzelf het veilig genoeg achten om terug te komen sporten, laten we het je opnieuw weten. Tot dan zijn alle afspraken geannuleerd en boek je ook best geen afspraken meer.

Maar ... blijf ons zeker volgen. We gaan je de komende weken helpen om fit en gezond te blijven, het beste medicijn tegen corona. Je gaat dit terug op onze website, App, Facebook en Instagram.

We geven hieronder een antwoord op de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met jouw studio. We blijven voor jou bereikbaar via e-mail, telefoon (callback) of het contactformulier. De vestigingen vind je hier.

FAQ’s

wat met abo's en beurtenkaarten?

Je mag erop rekenen dat abonnementen en de geldigheid van beurtenkaarten automatisch verlengd worden. Zodra we onze activiteiten weer opstarten, kan je dus gewoon terug komen sporten.

hoe kan jij ons helpen?

De lopende actie is moeilijk te rijmen met de corona-uitbraak. Maar als bedrijf hebben we ook inkomsten nodig om een zeer moeilijke periode financieel te overbruggen. Wie ons nu helpt, profiteert er later van. Contacteer ons hierover.

kan ik nog afspraken boeken?

Omdat niemand exact kan zeggen tot wanneer de maatregelen zullen lopen, is het helaas voorlopig niet mogelijk om afspraken vast te leggen.

blijft de app geüpdatet?

Klanten die met onze app werken, hebben direct toegang tot onze kennisbank. Niet alleen blijft de app geüpdatet, er komt een nieuwe functie bij om je te helpen met je gezondheid.

In principe willen we iedereen toegang geven tot onze app, maar ons systeem laat dat helaas – zonder ingrijpende kosten – niet toe.

hoe zit het met afspraken die al geboekt waren?

Geannuleerde afspraken, geldig of niet, worden niet in rekening gebracht en gewoon teruggeboekt. Is dat bij jou niet gebeurd? Meld ons dat dan gerust, zodat we het kunnen rechtzetten.

ongepaste info

Onze website en info-kanalen zijn gericht om individueel, maar in kleine groepjes, te komen sporten. Weet dat deze informatie van voor het coronavirus is en enkel terug relevant van zodra de tijdelijke sluiting opgeheven wordt.