proefpakket aan € 49,- contacteer ons

Gezond eten
dankzij ons
Foodpack

Wil je je fit voelen? Ga je voor een maatje minder? Ben je zwanger en twijfel je wat je wel of niet mag eten?

Onze additionele food-pijler is een belangrijk onderdeel om tot een gezonde leefstijl of tot een slanker figuur te komen. Met een bijkomend Foodpack krijg je professioneel voedingsadvies en leer je de juiste keuzes maken. Gezonder eten wordt hierdoor vanzelfsprekend.

Food

Op maat van jouw levensstijl

Bij Bodystyling geloven we niet in strikte diëten. Als je bepaalde voedingsmiddelen een tijdje volledig schrapt, dan boek je wellicht snel resultaat. Helaas is dat positieve effect van korte duur. Want hoe hard je ook probeert, het is geen levensstijl die je lang volhoudt.

We begeleiden jou dan ook liever naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon dat perfect bij je leven past. Ben je een alleenstaande mama met een voltijdse job? Werk je in shifts? Ben je vaak onderweg tijdens je werkdag? We nemen alle facetten van je leven onder de loep om een doelgericht voedingsadvies op te stellen.

Aangepast voedingsplan

Heb je last van kwaaltjes door de menopauze? Wil je aan gewicht toenemen? Of ben je er graag zeker van dat je voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt? We luisteren naar je wensen en passen ons voedingsadvies daarop aan. Zo bereik je in een mum van tijd je persoonlijke doel.

Boordevol inspiratie

Lijkt het je ondanks ons professionele voedingsadvies moeilijk om te kiezen voor gezond eten? Weet je niet wat je moet aanvangen met voedzame ingrediënten zoals aubergine of quinoa?

No worries, we trakteren je graag op heerlijke en gezonde recepten voor jou en je hele gezin. Zo geven we je op elk moment van de dag inspiratie om gezond te eten.

Onze FoodApp

Stel samen met onze Foodcoach een haalbaar voedingsplan op en gebruik onze FoodApp om slimme keuzes te maken aangaande je eten. Door het bijhouden van je voeding ben je namelijk beter instaat om slechte eetgewoonten te ontdekken en te doorbreken.