proefpakket aan € 49,- contacteer ons

ga voor een
gezond leven!
kies voor de body,
food & mind-methode.

Wil je je gezond en fit voelen, zodat je voluit kan genieten van je leven? Dankzij onze body, food & mind-methode ga je met gemak voor een gezondere levensstijl.

We zetten je in beweging met een persoonlijk oefenschema, leren je alles over gezonde voeding én geven je een stevige mentale boost. Deze perfecte balans tussen body, food & mind helpt je aan een gezond en leuk leven? Net wat jij wilt!

Body Food Mind
Method Body

Body

Wil je enkele kilootjes kwijt? Vind je sporten belangrijk, maar heb je nog niet je ding gevonden? Wil je ondanks je fysieke kwaaltjes graag bewegen? Bij Bodystyling is iedereen welkom: wij zetten elke body in beweging. Niet met een algemeen programma, maar wél met een persoonlijk oefenschema.

persoonlijk en doelgericht

Elk lichaam is anders. Daarom starten we bij Bodystyling met een proefpakket en maken we kennis met je. We gaan na hoe het met je conditie gesteld is en luisteren naar je verwachtingen. Op basis van die info stellen we een persoonlijk programma op waarbij je optimaal beweegt in onze Thermo+-cabines.

Meer weten?
Method Food

Food

Met een Foodpack combineer je sporten met een evenwichtig voedingspatroon. Bij over- of ondergewicht kan het ene niet zonder het andere. Daarom is gericht voedingsadvies een belangrijke additionele pijler in onze methode. Je leert in een mum van tijd kiezen voor de voedingsmiddelen die passen bij je nieuwe way of life.

een gezonde balans in je voeding

Honger je jezelf wel eens uit? Kan je 's avonds tijdens je soap dat zakje chips niet weerstaan? Drink je te weinig water? Of net iets te veel alcohol? We hebben allemaal onze valkuilen. En als dat tot frustraties leidt, is het belangrijk je eetpatroon in kaart te brengen en het geleidelijk aan te veranderen naar een gezonde en gevarieerde versie. Met een bijkomend Slimpack vertellen we je graag, voor of na je sportmoment, hoe je dit het best aanpakt.

Meer weten?
Method Mind

Mind

Heb je soms het gevoel dat je geleefd wordt? Voel je je vaak moe en prikkelbaar? Om de switch te maken naar een gezond leven, moet je ook je mind aanpakken. Tijdens het sporten bij Bodystyling focus je op je ademhaling en elke beweging die je doet. Zo maak je je hoofd heerlijk leeg.

genieten van me-time

Af en toe jezelf op de eerste plaats zetten, is heel belangrijk. Bij elk bezoek aan Bodystyling onthaast je volledig. De dagelijkse bekommernissen vallen van je schouders. Met een Skinpack vul je het sporten bij Bodystyling aan met een weldaad voor je huid en je energy level in de Skinrevita-cabine. Dat is genieten van pure ontspanning.

Meer weten?