Gratis figuuranalyse

De Bodystyling®-methode: 
jouw garantie op een slank, fit en gezond leven

Waarom kies jij voor de aanpak van Bodystyling®?

Heel simpel! Omdat je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid.
Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

Figuuranalyse
als eerste stap
naar je nieuwe lijf

Wil je gezond afvallen volgens een leuke en superefficiënte methode? Start dan vandaag al! Stap één is een gratis vrijblijvende figuuranalyse bij Bodystyling®.

Wat houdt een figuuranalyse in?

Het is eigenlijk heel simpel. Je lifestylecoach zet je op de weegschaal en meet je op negen plaatsen. Zo definieert ze jouw ‘beginlijf’. Aan de hand van die cijfertjes en je conditieniveau schetst ze vervolgens een realistisch beeld. Je krijgt van haar een antwoord op deze vragen:

  • Waar kan ik centimeters verliezen?
  • Welk streefgewicht is voor mij gezond én haalbaar?
  • Welke oefeningen passen bij mijn lichaam en doel?
  • Hoe ziet mijn optimale persoonlijke bewegingsprogramma eruit?
  • Hoe werkt Bodystyling eigenlijk?

Afslanken mét garantie

Maar we houden het natuurlijk niet bij meten, weten en uitleggen. Na je figuuranalyse krijg je van Bodystyling® een schriftelijke centimetergarantie: het aantal centimeters dat je zult verliezen als je ons programma volgt.

Nog even dit …

Een figuuranalyse is best confronterend. Dat is logisch met al die cijfertjes die zwart-op-wit staan. Maar wees gerust: je lifestylecoach is altijd discreet en altijd (ja, echt altijd!) opbouwend en positief. We zetten je misschien wel in je ondergoed, maar nooit in je hemd. ;-)

Maak nu je afspraak voor een gratis figuuranalyse bij een Bodystyling®-studio in je buurt.

Oefenen in een
verwarmde cabine:
een totaal nieuwe ervaring

Je let heel strikt op je voeding. Dus zul je wel vermageren …
Ja? Nee, dus!

Sorry, maar daar geloven wij niet in. Bij Bodystyling® gaan we voluit voor de combinatie van gerichte beweging én gezonde voeding. Want dat geeft het beste resultaat.

You’ve got to move it!

Bij Bodystyling® krijg je een persoonlijk oefenprogramma dat we samenstellen op basis van je figuuranalyse en conditieniveau. Zo werk je op een snelle en doeltreffende manier aan je nieuwe lijf.

Je lifestylecoach zet je in beweging in een Thermo+-cabine. Dankzij de constante temperatuur van 36°C in die cabine voert je lichaam vlotter afvalstoffen af. Het resultaat? Je verliest sneller gewicht. Bovendien versoepelt de warmte je spieren en loop je dus amper risico op blessures.

Voortdurende begeleiding

Of je nu start met je persoonlijke oefenprogramma of kiest voor een specifiek programma, zoals Spot of Pnatal: bewegen in onze verwarmde cabines is zalig voor je lijf! Je lifestylecoach legt je de oefeningen stap voor stap uit én blijft je constant opvolgen.

Iedereen beweegt! Zelfs met medische klachten

Wie sport in onze verwarmde cabines, heeft zelden te kampen met blessures of stijfheid achteraf. Daarom is deze vorm van bewegen ideaal voor vrouwen die om uiteenlopende medische redenen niet meer kunnen sporten. Een zwakke rug, een hernia, CVS, fibromyalgie … we passen je persoonlijke oefenschema aan en zetten je opnieuw pijnvrij in beweging.

Nieuwsgierig naar de werking van onze Thermo+-cabines? Spring gerust eens binnen in een van onze studio’s.

Geen jojo-effect
dankzij de juiste
voedingsbegeleiding

Jezelf uithongeren of het voedingspatroon van een konijn overnemen … zeg nu zelf, dat houdt niemand vol! En leuk is het leven dan al helemaal niet meer. Het enige resultaat dat je met zulke crashdiëten bereikt, is een jojo-effect.

Gedaan met die jojo!

Bij Bodystyling® spelen we niet met de jojo. We pakken het helemaal anders aan. Je lifestylecoach geeft je professioneel voedingsadvies en leert je de juiste keuzes maken tussen wat je wel en beter niet kunt eten. Zo helpen we je geleidelijk op weg naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

Combineer dat met oefenen in onze verwarmde cabines … en je pakt je extra kilo’s doeltreffend aan zonder je lijf uit balans te brengen. Die aanpak geeft het beste resultaat op lange termijn.

Lekker én gezond eten

Ga je ervan uit dat gezond (blijven) eten een opgave is? Dan helpen we je goed op weg. Naast onze voedingsbegeleiding krijg je van ons elke week heerlijke recepten. Wedden dat ze je zullen inspireren om lekker gezond te koken voor jezelf en je gezin …?

Je huid
mooi in de plooi
dankzij SkinrevitaTM  

Als de kilo’s wegsmelten dankzij je nieuwe voedingspatroon en de oefensessies in de Thermo+-cabines, moet je vel zich in korte tijd aanpassen.

Bij Bodystyling® geven we loshangend of overtollig vel geen kans. Dankzij de ontspannende therapie van SkinrevitaTM blijft je huid mooi strak.

Mooi figuur én mooie huid

Na een oefensessie geniet je van een kwartiertje relaxen in een cabine vol verrijkte zuurstof. Eerst zet de warmte in de cabine je poriën open. Daarna helpt de verrijkte zuurstof je lichaam bij de afvoer van afvalstoffen. Het resultaat? Geen overtollig vel meer, maar een strakke huid. Helemaal op maat van je nieuwe lijf. En ook wie last heeft van cellulitis, zal een duidelijk verschil merken.

Heerlijk vitaal

Als extraatje bezorgt SkinrevitaTM je tonnen energie. Ah ja, verrijkte zuurstof is een echte natuurlijke oppepper! Zo ga je met een heerlijk vitaal gevoel naar huis.

Kom meer te weten over SkinrevitaTM. Spring gerust eens binnen in een van onze studio’s.