Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Nina Proost

"Ik heb een weegschaal, maar gebruikte die eigenlijk niet. Eerlijk gezegd, ik had er het lef niet meer voor. Want ergens diep vanbinnen wist ik dat ik te zwaar was.

“Manneke, ge gaat op uw tellen moeten passen”… dat krijgt mijn vriend nu voortdurend te horen. Super!

Viva de figuuranalyse!

Een vriendin sprak op Facebook over haar gewichtsverlies via Bodystyling®. Ze was er heel enthousiast over, dus hakte ik de knoop door: ik maakte een afspraak voor een gratis figuuranalyse. En ik kan je garanderen: zo’n analyse, dat is pas doorslaggevend. De feiten zijn dan duidelijk. Ik raad het iedereen aan.

Minder kilo’s, maar te veel fun!

Sinds die eerste afspraak ben ik flink wat kilo’s kwijt. En ik profiteer echt van de vele voordelen. Mijn opgeblazen gezicht is er niet meer, ik heb een cupmaatje minder, mijn oude broeken passen weer. En mijn vriend, die krijgt voortdurend te horen dat hij op zijn tellen moet passen. Heerlijk gewoon!

Samen met mijn lifestylecoach blijf ik bij Bodystyling® gaan voor nog wat kilootjes minder. Misschien moeten we wel wat minder babbelen en giechelen tijdens het sporten. Want ik raak altijd de tel kwijt tijdens mijn oefeningen (lacht) …"