Gratis kennismaking Proefpakket voor €49


jouw geheim
om gezond
ouder te worden

Vind je het heerlijk om te spelen met je kleinkinderen? Maak je graag verre reizen? Of geniet je met volle teugen van een hobby? Laat je leeftijd geen excuus zijn om te stoppen met de dingen die je het liefst doet. Natuurlijk kan je niet zomaar gezond ouder worden.

Ontdek bij Bodystyling® het traject bplus. Dankzij dit programma blijf je in beweging, leer je gezonde voedingskeuzes maken en focus je op de positieve vooruitgang die je boekt. Zo krijgen je jaartjes meer geen vat op je plezier!

body

Een persoonlijk sportplan

We starten je traject met een uitgebreid gesprek waarbij we onder andere je medische achtergrond, werkverleden en medicatie in kaart brengen. Zo hebben we een perfecte leidraad voor een sportschema dat voor honderd procent bij jou past.

GA VOOR EEN OEFENSCHEMA OP JOUW MAAT

Elke oefening voer je uit in een verwarmde cabine. Op die manier is de kans op letsels nihil. De focus van je beweegplan ligt op het behoud van spieren, stabiele gewrichten en het verbeteren van je soepelheid. Maar uiteraard geniet je al snel van enkele leuke extraatjes zoals een strakkere buik, meer energie en een lager vetpercentage. En dat allemaal dankzij slechts een half uurtje zweten. Wil je gezond ouder worden door meer te bewegen? Neem nu contact op met je dichtstbijzijnde studio.

Lees meer

food

Gericht voedingsadvies

Niet alleen sporten is een must om voluit te genieten van je leven. Ook dankzij een gezond voedingspatroon vermijd je vele ouderdomskwaaltjes. Bij Bodystyling® leggen we je uit welke voeding perfect past bij je leeftijd.

GEZOND ETEN = GEZOND OUDER WORDEN

Dankzij ons professionele voedingsadvies slaag je erin je verouderingsproces te vertragen. Ook je spieren en botten krijgen onze aandacht. Want door meer hoogwaardige eiwitten en mineralen te eten, kan je je spiermassa gemakkelijker behouden. Voor je botten vertellen we je welke bronnen van calcium er zijn. Kies voor een voedingsschema op maat van je leeftijd en geniet van je jaartje meer! Vraag naar info in je dichtstbijzijnde studio.

Lees meer

mind

de touwtjes in handen

Je wordt ouder. Helaas kan je dat niet stoppen. Maar hoe je je voelt en hoe je in het leven staat, bepaal je helemaal zelf. Bij Bodystyling® sporen we je aan om meer te bewegen en gezond te eten. En dat doet je alleen maar deugd! Je lichaam wordt sterker, leniger en zelfs strakker.

GENIET VAN DE HERFST VAN JE LEVEN

Na elke sportsessie voel je je niet alleen trots op het resultaat, je merkt ook dat je zelf de touwtjes weer in handen hebt. Dingen die je voor onmogelijk hield, lukken je nu wonderwel. Je zelfvertrouwen krijgt een mooie oppepper en daardoor sta je veel positiever in het leven. Jij bepaalt hoe je ouder wordt! Neem nu contact op met een studio in je buurt.

Lees meer
Bplus