Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

bewegen
zonder pijn

Doet je rug of nek vaak pijn? Heb je een hernia, fibromyalgie, reuma of andere fysieke klachten? Dan is bewegen niet evident voor jou. Toch is het belangrijk om te blijven sporten.

Daarom ontwikkelde Bodystyling® het traject med. Zo kan jij bewegen zonder pijn op maat van je beperkingen, kiezen voor voeding die je klachten verminderen en genieten van een mentale boost.

body

sporten zonder pijn

Als je pijn hebt, probeer je zo veel mogelijk die pijnprikkels te vermijden. Dat is logisch. Helaas is dat niet altijd de juiste reflex. Want door niet meer te sporten, verzwakken je spieren en worden je gewrichten stijver. Verder win je aan kilo’s die je lijf extra belasten.

Ontdek hoe Liesbet, met twee hernia's, in beweging blijft

Bij Bodystyling® train je met een bewegingsschema op maat van je klachten. We leggen elke oefening grondig uit en zorgen ervoor dat je ze perfect uitvoert. Elke beweging doe je in rug-, zij- of buikligging. Zo belast je je rug en gewrichten minimaal. Kamp je met fibromyalgie, reuma of artrose? Dan vind je onze verwarmde cabines zeker een extra troef om te bewegen zonder pijn. Na je training ontspan je trouwens al je spieren in onze Skinrevita -cabine.

Ontdek hoe ook jij kan bewegen zonder pijn. Neem nu contact op met je dichtstbijzijnde studio.

Lees meer

food

Gericht voedingsadvies

Als je je niet lekker in je vel voelt, is het een zware klus om voor een gezonde maaltijd te zorgen. Bij Bodystyling® houden we daar rekening mee in ons voedingsadvies. We gaan samen met jou op zoek naar gezonde gerechten die je snel bereidt, die je tonnen energie opleveren én die je klachten verminderen.

Verminder je fysieke klachten met de juiste voeding

Bij Bodystyling® bieden we geen kant-en-klare voedingsschema’s aan. We stemmen ons voedingsadvies honderd procent af op jouw behoeften. Welke voeding eet je om je spieren te behouden of je zenuwen te verstevigen? Hoe houd je je botten stevig met calciumrijke voedingsmiddelen? Voor elk probleem hebben wij een juist voedingsplan.

Kies voor een gezond en evenwichtig voedingsschema waarmee je je lijf gezond houdt! Vraag naar meer info in je dichtstbijzijnde studio.

Lees meer

mind

Focus op vooruitgang

Pijn lijden is allesbehalve leuk. Logisch dat je er niet altijd even vrolijk bij loopt. Gelukkig kan je je humeur stevig opkrikken tijdens het sporten in onze warme cabines. Je focust niet meer op je pijn, maar wel op het juist uitvoeren van je oefening en je ademhaling.

vergeet even de pijn


Al na enkele sportsessies merk je zowel een mentale als fysieke vooruitgang. Want ook al heb je een fysieke beperking, toch slaag je erin om zonder pijn te bewegen. Dat besef geeft je zelfvertrouwen een enorme boost. Jij hebt opnieuw de touwtjes in handen. Geef jezelf een mentale boost! Neem nu contact op met een studio in je buurt.

Lees meer
Med