Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

minder stress,
meer energie!

Zijn er voor jou te weinig uren in een dag? Lukt het je nipt om al je to do’s tot een goed einde te brengen? Geen wonder dat je gestrest bent.

Bij Bodystyling® zeggen we nee tegen dat opgejaagde gevoel. Wij helpen je je stress te verminderen met het traject no stress. We kiezen daarbij voor een bewegingsschema op maat van je conditie, vertellen je met welke voeding je je stresslevel onder controle houdt en focussen bij elk bezoek op een happy you.

body

Sportplan tegen stress

Veel stress is niet goed voor je lijf. Door je drukke bestaan stijgt het stresshormoon cortisol in je bloed. Hierdoor voel je je nog meer opgejaagd en kom je amper aan slapen toe. Maar wist je dat een flinke portie beweging het peil van dat stresshormoon verlaagt?

VERMINDER STRESS MET BEWEGING

Bij Bodystyling® train je de stress uit je body dankzij een oefenschema helemaal op maat van jouw conditie. Je sportieve inspanningen breken niet alleen het stresshormoon af, maar zorgen ook voor een stijging van lichaamsstoffen als endorfines, dopamines en serotonines die je snel weer rustiger en gelukkiger maken.

Gun je lichaam ook na je training een natuurlijke powerboost met een ontspannen kwartiertje in onze Skinrevita -cabine. Wil je stress verminderen met een sportschema op maat? Neem nu contact op met je dichtstbijzijnde studio.

Lees meer

food

happy food

Zoek je je toevlucht tot de koekenkast als je je gespannen voelt? Of stop je met eten als het je allemaal te veel wordt? Stress heeft een duidelijk effect op wat en hoeveel je eet. In dit traject brengen we je voeding en eetgewoontes in kaart en helpen we je daarna op de juiste weg met ons professionele voedingsadvies.

STRESS VERMINDEREN MET VOEDING? YES, YOU CAN!

Zijn er ongezonde eetpatronen in je lifestyle geslopen? Welke voedingsmiddelen eet je beter niet als je met stress kampt? Bij Bodystyling® leer je hoe je met een uitgebalanceerd voedingsschema je stress kan verminderen. Meer zelfs, dankzij de juiste voeding wapen je jezelf tegen nieuwe stressprikkels.

Kies voor een gezond en evenwichtig voedingsschema waarmee je nee zegt tegen stress! Vraag naar meer info in je dichtstbijzijnde studio.

Lees meer

mind

Zalige me-time

Stress slorpt al je energie op. Al snel voel je je moe en futloos. In je drukke leven kom jij op de laatste plaats. En net daar zit het probleem. Wil je opnieuw een lichaam en geest vol energie? Leg dan de focus op jezelf. Bij elk bezoek aan Bodystyling® geniet je van een moment voor jou alleen.

KIES NU VOOR MINDER STRESS

We zetten je in beweging met een sportschema op maat van jouw conditie. Je programma is niet te licht en niet te zwaar. Zo voel je geen enkele druk om te presteren en kan je voluit genieten van je me-time moment.

Bewegen vormt trouwens een perfecte afleiding. Wedden dat je tijdens het sporten je zorgen vergeet? Het verzet je zinnen én geeft je lichaam een echte energieboost. En dankzij een energieker lijf werk je in no time efficiënter. Een echte win-winsituatie.

Focus op jezelf en leer opnieuw ontspannen! Neem nu contact op met een studio in je buurt.


Lees meer
No Stress