Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Herstellen doen
we samen. Op naar
een vlot herstel!

Heb je een operatie achter de rug? Ben je langdurig ziek geweest? Dan heb je ongetwijfeld heimwee naar je oude zelf. Om vlot te herstellen is er werk aan de winkel. Gelukkig kan je rekenen op het traject recover om je zowel mentaal als fysiek snel weer beter te voelen.

En wat heel belangrijk is: herstellen doe je bij Bodystyling® niet alleen. Je mag rekenen op een persoonlijk oefenschema van je lifestylecoaches, doelgericht voedingsadvies van onze voedingsspecialisten en de nodige peptalks.

body

sporten op maat

Hoe is je conditie? Met welke fysieke beperkingen moet je rekening houden? We brengen het allemaal in kaart en nemen dat als startpunt voor je persoonlijke oefenschema. Sessie na sessie merk je dat je aan kracht en conditie wint, helemaal volgens je eigen tempo.

laat je lichaam goed herstellen

Elke tien sportbeurten is het tijd voor een evaluatie. We bekijken welke vooruitgang je geboekt hebt en passen je oefenschema daarop aan. Op die manier blijven we voortdurend bewegen naar het belangrijkste doel: jouw herstel.

Wil je je lichaam herstellen met een sportschema op maat? Neem nu contact op met je dichtstbijzijnde studio.

Lees meer

food

nuttige voedingsstoffen

Naast beweging is ook de juiste voeding belangrijk om je weer beter te voelen en sneller te recupereren. Ons team van voedingsspecialisten geeft je advies over de belangrijke bouwstenen die je lichaam nu extra nodig heeft.

ontdek alle bouwstoffen voor een vlot herstel

Maar daar stopt het niet. We nemen graag je hele voedingspatroon onder de loep en geven je tips om eventuele obstakels aan te pakken. Bij elk bezoek aan je studio kan je trouwens onze hulp inroepen bij vragen over voeding.

Kies voor een uitgebalanceerd voedingspatroon om je snel beter te voelen. Vraag naar meer info in je dichtstbijzijnde studio.

Lees meer

mind

gespecialiseerde steun

De weg naar je oude zelf lijkt misschien zwaar en lang. Gelukkig leg je je traject niet alleen af. Bij Bodystyling® mag je rekenen op een team van specialisten dat je zowel fysiek als mentaal op elk moment ondersteunt.

streef samen met ons naar je doel

We leggen de nadruk op wat je wél kan en op de vorderingen die je maakt. Zo leer je je herstel positief benaderen en krijg je meer zelfvertrouwen. Stap voor stap kom je dichter bij je einddoel. Kan je wat extra steun gebruiken in je herstelperiode? Neem nu contact op met een studio in je buurt.


Lees meer
Recover