Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

jouw missie =
jong blijven

Voel je je al wat minder fit en lenig dan vroeger? Ook al ben je nog jong, toch merk je dat het klokje verder tikt. En misschien gaat de tijd wel sneller dan je zou willen. Maar wist je dat je met de juiste aanpak langer jong kan blijven?

Met het traject vitaal roepen we het verouderingsproces een halt toe. We brengen je zowel fysiek als mentaal weer in shape met een persoonlijk sportschema, professioneel voedingsadvies en een ontspannen moment voor jezelf.

body

Oefeningen op maat

Laat een jaartje meer geen excuus zijn om je niet fit en gezond te voelen. Bij Bodystyling® zetten we je in beweging met een oefenschema dat perfect bij je past. Na elk bezoek aan je studio merk je het verschil. Je voelt je weer fit en je lijf ziet er strakker uit.

GA VOOR MEER CONDITIE EN EEN STRAKKE BODY

Meer bewegen is dé manier om langer jong te blijven. Maar wat met je huid? Ook daar hebben wij de oplossing voor. Na elke work-out ontspan je heerlijk in een Skinrevita-cabine . Je verstevigt zo je huid en je cellulitis verbetert zichtbaar.

Wil je langer jong blijven? Neem nu contact op met je dichtstbijzijnde studio.

Lees meer

food

Evenwichtige voeding

Wil je er langer jong uitzien? Kijk dan ook even naar je voedingsgewoonten. Want neem je te weinig vitamines, mineralen of andere vitale stoffen op, dan heeft dat een effect op je lichaam. Je huid oogt minder fris, je haar verliest zijn glans, je hebt een blekere teint … Gelukkig kan je met een evenwichtig voedingspatroon gaan voor de gezonde en jeugdige look die jij wenst.

GA VOOR EEN GOEDE MENTALE BALANS

Bij Bodystyling® bekijken we je eetgewoontes en stellen we een evenwichtig, gezond en persoonlijk voedingsschema voor je op. Verder geven we je graag tips over wat je het best kan eten bij een avondje uit, een restaurantbezoek of op vakantie. Samen gaan we voor een gezonde blos op jouw wangen!

Kies voor een gezond en evenwichtig voedingsschema en ga voor een jeugdige uitstraling! Vraag naar meer info in je dichtstbijzijnde studio.

Lees meer

mind

Mentaal evenwicht

Voel je je moe of gestrest? Word je opgeslorpt door je gezin of je werk? Dan is het moeilijk om stralend voor de dag te komen. Ga daarom op zoek naar een gezonde mentale balans. Je persoonlijke programma bij Bodystyling® helpt je daarbij.

GA VOOR EEN GOEDE MENTALE BALANS

Dankzij je work-out ontsnap je uit je dagdagelijkse routine. Het is heerlijk om uitsluitend de focus te leggen op jezelf, je lichaam en je bewegingen. Al snel voel je je helemaal ontspannen en geniet je van een flinke mentale boost. En geloof ons … dat zie je ook aan de buitenkant. Focus op jezelf en geniet weer van een jonge uitstraling! Neem nu contact op met een studio in je buurt.

Lees meer
Vitaal