Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Kara Van den Acker

“Maar vier kilo minder in vier jaar tijd? Euh … dat klopt niet helemaal. Ik ben een jaartje gestopt met Bodystyling®. En tja, dan sport je minder, eet je anders. Je komt met andere woorden weer enkele kilo’s bij. Vandaar dat ik nu opnieuw gestart ben. Ik merk dat ik de hulp van mijn lifestylecoach echt wel nodig heb en zelfs gemist heb. Back to Bodystyling® dus!

"Met de hulp van mijn lifestylecoach zal het me wél lukken."

Met voorkennis

Ik weet dat het werkt en dat geeft me veel goede moed. Ik kijk nu al uit naar mijn buik die weer plat zal zijn. Als ik wat dikker ben, dan zie je zo die zwemband verschijnen. (lacht)

Wat flexibiliteit, graag

Ik merk nu dat een gebrek aan beweging me heel wat extra kilootjes oplevert. Maar sporten zonder Bodystyling®, dat lukt me simpelweg niet. Ik heb zo’n ontzettend drukke agenda.

Gelukkig kan ik nu opnieuw terecht bij mijn lifestylecoach, op elk moment van de dag. ’s Morgens even bellen voor een afspraak, en hopla, die ‘date’ is gefikst voor enkele uurtjes later.

Vol enthousiasme start ik opnieuw met het team van Bodystyling®. Met hun aanpak zal het me wél en veel beter lukken. Just wait and see!