Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Kathleen Massie

Na een periode van slechte eetgewoontes en zich niet goed in haar vel voelen, was de maat vol. Kathleen besloot dat ze haar levensstijl niet alleen kon veranderen en klopte aan bij Bodystyling. Ze ging aan de slag met de voedingstips en ondertussen sport ze 2X per week bij Bodystyling. Ze verloor niet alleen kilo’s, maar ze voelt zich ook veel beter in haar vel en heeft bakken meer energie. “Ik loop, wandel, fiets en klim weer net zoals vroeger”, klinkt het.

Elk jaar kwamen er bij Kathleen een paar kilootjes bij. Ze ging op dieet, maar als dat niet het verhoopte resultaat opleverde, verviel ze al snel weer in haar slechte eetgewoonten. Hoewel ze vroeger ook heel sportief was, lukte ook dat niet om vol te houden. Nadat hetzelfde scenario zich voor de zoveelste keer had afgespeeld, had Kathleen er genoeg van en besloot ze het roer helemaal om te gooien. Op haar eentje lukte het niet. Uit een eerdere ervaring met Bodystyling wist ze dat ze de begeleiding die ze zocht daar zou vinden.

“Ik kreeg van bij het begin praktische en haalbare voedingstips waarmee ik meteen aan de slag kon”, vertelt Kathleen. “Ook tijdens de Covid lockdown kon ik zo op mijn eten blijven letten”. Bij de heropening van de studio’s had Kathleen al bijna haar vooropgestelde streefgewicht bereikt. Toen ze opnieuw tweemaal in de week naar de Boystyling studio kon, verloor ze nog eens zeven kilo zonder dat ze hiervoor al teveel moeite moest doen. “Als er een oefening wat moeilijk gaat, passen de coaches die zonder problemen aan. Door de spierverstevigende oefeningen heb ik trouwens veel minder last van mijn bekkeninstabiliteit die ik overhield na mijn zwangerschappen”.

Wat Kathleen belangrijk vindt, is dat ze haar gewicht kan behouden door een gezonde eetgewoonte te hanteren waarbij ze geen honger hoeft te lijden. “Die nieuwe eetgewoonte heeft er overigens ook voor gezorgd dat ik geen last meer heb van prikkelbare darmen”.

“Door de oefeningen is mijn figuur veranderd en voel ik me veel beter in mijn vel. Ik heb veel meer energie en naast 2x in de week bodystylen, loop, wandel, fiets en klim ik weer net zoals vroeger”.