Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Myriam

Ongeveer 10 jaar geleden heb ik voor de eerste keer kennis gemaakt met Bodystyling Turnhout.

Zoals zovele dames had ik gewichtsproblemen, een paar kilootjes te veel en de menopauze kwam eraan. Ik wilde graag een gezonde eetgewoonte aannemen, geen drastische diëten. Tegelijkertijd wilde ik ook wat meer bewegen. Recreatief fietsen doe ik veel en graag maar een andere sport, bv fitness, Zumba, conditietraining, ... Zo vermoeiend!!!

Via een collegaatje kwam ik in contact met Bodystyling. Zij sprak vol lof over deze manier van afvallen en lichaamsbeweging. Ik was helemaal overtuigd en een afspraak bij Bodystyling Turnhout was snel gemaakt. Het intakegesprek met Lieve was fijn en aangenaam. Bespreking van je doelen qua gewicht en voeding: het viel allemaal mee! Ik kon van start gaan onder de deskundige leiding van Lieve. Een zeer warme, aangename en begripvolle dame. Dat mag ook wel eens benadrukt worden.

Moet ik na 10 jaar nog zeggen dat ik bodystyling leuk vind?

Ik heb een gezonde levensstijl, het snoepen heb ik afgeleerd. Maar toch geniet ik nog steeds van de geneugten des levens: een wijntje, een lekker etentje! Zondigen mag! De weegschaal zal nooit mijn beste vriend worden. Hoeft ook niet, uiteindelijk ligt de focus op het lekker in je vel voelen en niet zo zeer op wat de weegschaal aangeeft.

Wat ik ook heel belangrijk en fijn vind, je wordt nooit berispt als je eens een beetje bijkomt. Integendeel, je wordt gerustgesteld, er wordt gezocht naar de oorzaak zodat hiervoor een oplossing kan aangeboden worden. Toch geeft die wekelijkse weging me de nodige stimulans om extra om mijn voeding te letten.

Ook de oefeningen in de cabine zijn leuk en aangenaam. Het is best wel inspannend maar het geeft telkens weer een goed gevoel achteraf. Dit is mijn me-timemoment waar ik steeds naar uitkijk. Je wordt deskundig begeleid en het sporten samen met andere dames, die net als jij dezelfde lichaamsprobleempjes hebben, geeft veel voldoening.