proefpakket aan € 49,- contacteer ons

Aglaia

Hallo, ik ben Aglaia, 35 jaar uit Lommel. Vermageren is altijd een deel van mijn leven geweest. Al van toen ik kind was, moest ik van thuis uit vermageren. We zijn nu eenmaal in onze familie wat voller aangelegd. Doordat ik al van jongsaf bezig was met afvallen, werd dat op latere leeftijd meer en meer een strijd. Ik had overal genoeg van en wou gewoon doen waar ik zin in had.

Door na mijn zwangerschap en de jaren die daarop volgden nergens naar om te kijken, was ik het op een bepaald moment toch beu.

In mijn zoektocht naar iets dat bij me paste, kwam ik uit bij Bodystyling. Toch was er ergens een drempel om me in te schrijven. In mijn hoofd was dit voor echte dames of mensen die tijd hadden. Wat zou een cabine mij nu kunnen bijbrengen tijdens een vermageringsproces? Tot een kennis van mij de Bodystyling studio in Lommel overnam. Dat gaf me de moed om het eens uit te proberen en haar te steunen met haar nieuwe zaak. Al snel merkte ik dat dit echt resultaat gaf. En wat bleek? Echt iedereen kan dit doen! Je krijgt er leuke sociale contacten bij en ondertussen doe je een kortere of langere work-out. Voor je het beseft ben je kilo’s maar vooral centimeters kwijt. Binnen enkele maanden was ik 12 kg afgevallen en meerdere centimeters kwijt. Ondertussen is het zomervakantie en door de meerdere sociale verplichtingen zijn er weer wat kilo’s bijgekomen. Maar ik weet, met Bodystyling in combinatie met een gezonde levensstijl, zit ik binnenkort terug op mijn gewicht. Even een pauze nemen, dat mag!