Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Luna

Hey ik ben Luna,

Zoals veel vrouwen heb ik altijd al die paar kilootjes kwijt gewild. Jammer genoeg vond ik nooit de sport of het dieet waardoor ik kilo’s verloor die dan ook weg bleven. Ik heb veel verschillende zaken geprobeerd, maar ook snel opgegeven. Soms zag ik voor een korte periode resultaat. Resultaat dat dan ook even snel weer verdween. Ook het vaak alleen werken aan de weg naar een gezondere ik vond ik moeilijk.

Vorig jaar ben ik als ziekenhuisverpleegkundige beginnen werken. Met nog altijd het verlangen om wat gezonder te worden, in combinatie met de sterk wisselende werkuren, ging ik op zoek naar de perfecte sport voor mij. Zoals verwacht hadden alle activiteiten waar je als groep kunt sporten vaste momenten en vaste uren, waar ik dus niet kon bij zijn.

Via een vriendin leerde ik Bodystyling kennen. Het idee om zelf je sessies in te kunnen plannen in de week, maar toch in gezelschap van een groep te sporten klonk ideaal voor mij. Na wat opzoekingswerk schreef ik me in voor een proefperiode van 5 beurten en al snel daarna volgde een vast abonnement en sport ik twee keer per week.

Ik leerde om me meer te focussen op hoe ik me in mijn vel voel, in plaats van me te focussen op het cijfer op de weegschaal. Wat zeker niet wil zeggen dat het cijfer wat ik nu zie me niet aanstaat 😊.

Ik zou Bodystyling aanraden aan iedereen die twee keer per week 30 minuten tijd heeft. Je sport in het gezelschap van heel gemotiveerde dames die samen met jou aan hun gezondheid werken. Dus mocht je nog twijfelen, kom zeker eens af!