Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Heidy

Heidy gaat twee keer per week sporten bij Bodystyling Bilzen. Deze afspraak met zichzelf staat met stip ingepland in haar agenda. “Geen zin, is geen optie”, zegt ze zelf. Voor Heidy is Bodystyling vooral een aangename manier van sporten. Automatisch let ze ook op haar voeding waardoor ze zich steeds energieker en gezonder gaat voelen.

Heidy wou graag sporten, maar wilde dit op een verantwoorde manier en liefst onder professionele begeleiding doen. Bij Bodystyling kan ze sporten zonder dat haar spieren overbelast geraken en neemt ze toch haar ‘probleemzones’ aan. “Bodystyling is voor mij de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur”, meent Heidi. “Omdat ik twee keer per week mijn afspraak inplan, verplicht ik mezelf om te gaan sporten”. Verplichten is zelfs een groot woord, want eigenlijk kost het Heidy weinig moeite om zich te houden aan haar wekelijks sportmoment bij Bodystyling. “Het is een heel fijne omgeving en er hangt altijd een leuke sfeer in de Bodystyling studio”, vindt Heidy. De coaches zijn er ook supervriendelijk en staan altijd voor je klaar”.

Hoewel Heidy in eerste instantie voor Bodystyling koos voor de beweging, merkt ze dat ze ook meer op haar voeding is gaan letten. “De weegschaal is toch elke keer weer een spiegel van hoe je bezig bent. Het geeft me alleszins de drive om mijn wekelijkse Bodystylingmomenten verder te zetten”.