Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Lieve Ons

"Ik wilde wat gewicht verliezen. En ik wist uit het verleden dat Bodystyling voor mij de enige manier was om af te vallen. Daarom stapte ik opnieuw binnen in een van hun studio’s.

Echt resultaat boeken

Ik ga eerlijk bekennen. Ik vond het niet goedkoop. Het prijskaartje heeft me een tijdje tegengehouden om opnieuw voor Bodystyling te gaan. Maar omgerekend betaal je uiteindelijk niet zo veel voor een oefensessie én diëtiste. Mijn lichaam is belangrijk voor me. Meer zelfs, het is een prioriteit. En omdat ik weet dat Bodystyling echt werkt, kies ik graag voor hun aanpak.

“Mijn lichaam is een prioriteit voor mij. En omdat ik weet dat Bodystyling echt werkt, kies ik graag voor hun aanpak.”

Sporten zonder pijn

Wat ik persoonlijk super vind, is het sporten in de verwarmde cabine. Geen gevoel van stijfheid en geen spierpijn achteraf. Je coach houdt trouwens perfect rekening met je ‘mankementjes’ en voorziet een persoonlijk oefenschema dat helemaal afgestemd is op je wensen en noden.

Een boost voor je zelfvertrouwen

Mensen geven me nu complimentjes. Ze zeggen dat ik er goed uitzie. Zelfs personen die ik maar amper ken, spreken me aan. Ik voel me veel beter in mijn vel. Ik ben nu tevreden over mijn lichaam en daardoor heb ik veel meer zelfvertrouwen.