Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Anke Dom

“Mijn eerste jaar als kotstudente beviel mij enorm. Ik genoot er met volle teugen van. Maar door het vele drinken kwam ik heel veel bij. Die extra kilo’s wilde ik graag kwijt.


“Amai, dat staat u!” Dat is echt het mooiste complimentje ooit.

Zo veel afvallen, dat had ik niet verwacht

Ik startte met Bodystyling® zonder een streefgewicht in mijn hoofd. Ik was ook voor mijn kotleven al wat molliger, dus een strakke versie van mezelf kende ik nog niet.

Ondertussen ben ik meer dan 23 kilo lichter. Dat ik zo veel kon afvallen, had ik niet verwacht. Het gevolg is dat ik nu ongelooflijk veel complimentjes krijg. Het mooiste wat iemand tegen me zei, is: “Amai, dat staat u!” Dat deed me echt iets.

Een coach en een weegschaal, die motiveren mij!

Bij Bodystyling® vind ik de motivatie die ik nodig heb om af te vallen. Aan de ene kant zijn er de spannende weegmomenten. Geloof me, de avond voor ik op de weegschaal moet, laat ik de chips met gemak staan. En als ik een beetje bijkom, denk ik onmiddellijk: oei, volgende week moet beter.

Daarnaast motiveert mijn lifestylecoach me keer op keer met de nodige humor en vriendelijkheid. Valt het cijfer op de weegschaal tegen, dan plaagt ze mij met het zinnetje: “Allee, dat zijn dan een paar extra oefeningen voor jou.”

Actieve Anke

Dankzij Bodystyling® verloor ik niet alleen veel gewicht, ik voel me nu ook actiever. Ik vind zelfs sporten in het algemeen veel leuker. Door mijn levensstijl aan te passen, werd ik een slanke én fitte Anke.