Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Liesbeth Verhoeven

“Ik voelde me niet goed in mijn vel. Ik was te zwaar en had er echt genoeg van. Daarom nam ik de beslissing om te starten met Bodystyling®. Aanvankelijk om een mooie 7 kilo te verliezen. Maar alles liep veel vlotter dan verwacht. Ik verloor maar liefst 23 (!) kilo.

“Bodystyling® is niet toveren: het is een slimme combinatie van gezond eten en juist bewegen.”

Mijn drive gevonden

Voor ik met Bodystyling® begon, miste ik de drive om met mijn lichaam aan de slag te gaan. Mijn nek- en rugproblemen hielden me van het sporten. En mijn eetpatroon, tja, dat zat volledig mis.

Dankzij Bodystyling® leerde ik bewust kiezen voor gezonde en gevarieerde voeding op een haalbare manier. Of anders gezegd: ik heb op geen enkel moment honger moeten lijden. Door simpelweg mijn eetgewoontes aan te passen, blijf ik ver weg van een jojo-effect. Ik weet (denk )dat ik dat de rest van mijn leven kan volhouden.

Bewegen zonder pijn

Daarnaast zijn de rugversterkende oefeningen in de verwarmde cabine super. Ik kan bewegen zonder pijn achteraf. En het tevreden gevoel na mijn work-out is een beloning op zich.

Pas op: Bodystyling® is niet toveren. Je moet het zelf doen. Maar je krijgt wel alle hulp en motivatie om gezond te eten en juist te bewegen.

Ik had dit vroeger moeten doen!

Ik ging van maat 44/42 naar maatje 38. Dat valt uiteraard op. Ik kreeg veel positieve reacties. Dat is enorm leuk.

Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik niet eerder startte met Bodystyling®. Had ik dit 10 jaar vroeger geweten, dan had ik de stap al sneller gezet. Mijn leven is nu veel gemakkelijker. Ik voel dat ik mijn lichaam minder belast en minder pijn heb. Dat komt wellicht door de kilootjes die ik kwijt ben, maar ook door minder suiker en vetten te eten.

‘Perfecte’ mensen

Het is eigenlijk best wel grappig. Vroeger zag ik mensen binnen- en buitenstappen bij Bodystyling® en dan dacht ik altijd: Wat gaan die daar doen? Die hebben toch al een mooi model. Nu ben ik een van hen. En weet ik dat zij allemaal voor hun nieuwe lijf hebben moeten werken. Het concept van Bodystyling® is effectief en haalbaar. De resultaten zijn er echt voor iedereen.