Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Ann De Vrieze

“Bodystyling® was niet nieuw voor me. Na mijn twee bevallingen deed ik het al. Toen ik opnieuw wat wilde afvallen, twijfelde ik geen moment en koos ik voor de derde keer voor hun aanpak. Want voor mij is Bodystyling® de eenvoudigste en de leukste manier om te vermageren en je resultaat te behalen.

“Jong, oud, dik of dun, iedereen kan terecht bij Bodystyling®.”

Een combinatie die werkt!

Mijn plan was om af te vallen, fitter te worden en gezonder te eten. En daar ben ik absoluut in geslaagd. Dankzij de combinatie van persoonlijke begeleiding, gericht voedingsadvies en sporten in verwarmde cabines bereikte ik heel snel mijn doel. Geloof me, met fitness duurt het veel langer!

Gezellig met een vriendin

Bodystyling® is trouwens fijn om met een vriendin te doen. We gaan altijd gezellig met z’n tweetjes. Tussen onze oefeningen door babbelen we leuk bij. Ik sla zo twee vliegen in één klap: sport én ontspanning. Dat motiveert nog extra. En om het helemaal af te maken, relaxen we achteraf heerlijk in een Skinrevita-cabine.

Bodystyling® is voor iedereen

Of je nu jong, oud, dik of dun bent, iedereen kan bij Bodystyling® terecht. Het is een aanpak die voor elke persoon werkt. De coaches ontvangen je trouwens met open armen, zijn supervriendelijk en helpen je op alle mogelijke manieren.

Complimentjes :-)

Na zo veel verloren kilo’s en centimeters krijg ik nu van iedereen te horen dat ik er goed uitzie. Ook zelf ben ik supertevreden over mijn lichaam. Het is altijd fijn als je kledingmaten kleiner worden. Ik draag nu opnieuw aansluitende kleren en zeg de losse modellen met plezier vaarwel.