Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Melissa Van Gompel

“Ik was niet echt dik. Zelfs tijdens mijn zwangerschap van een drieling bleef ik mooi op gewicht. Ik kwam amper 8 kilo bij en verloor die meteen na de bevalling. Maar thuis kwam ik in de problemen.

Bij Bodystyling® ‘puf’ ik zonder schaamte!

De tol van een gejaagd leven

Met een pasgeboren drieling en nog twee kleine kindjes had ik amper tijd voor mezelf. Overdag at ik dan ook niets. Pas ’s avonds en ’s nachts vond ik de weg naar de koelkast. Die verkeerde levensstijl zorgde al snel voor wat kilootjes extra.

Mama geeft raad

Mijn mama had ervaring met Bodystyling® en raadde me aan om een studio binnen te stappen. Ik moet toegeven dat ik me altijd schaam om ergens te gaan liggen ‘puffen’.

Gelukkig verlopen de sessies bij Bodystyling® heel aangenaam en gemoedelijk. De begeleiding van mijn coach is daarbij top! Ze vertelt me wat ik moet eten, welke oefeningen ik het best doe, en dat helemaal afgestemd op wie ik ben. Als je gaat fitnessen kom je zo’n aanpak niet tegen.

Melissa is back!

Nu weeg ik 16 kilo minder dan bij mijn start. Ik krijg enorm veel complimenten dat ik er goed uitzie. Ik wil mijn coach dan ook heel erg bedanken voor de positieve feedback, de moed die ze me insprak en haar zalige glimlach.