Proefpakket voor €49 Contacteer een studio in je buurt

Dorien Dereze

“Ik denk dat veel mensen zich zullen herkennen in mijn verhaal. Ik wilde graag sporten, een beetje fitter in het leven staan. Dus begon ik met zwemmen. En daarna met fitnessen. En daarna met lopen … En daarna met nog iets anders ... Maar welke sport ik ook deed, ik hield het nooit lang vol.

“Lieve lifestylecoach, je doet het zonnetje stralen bij Bodystyling® Diest. Correctie: je BENT het zonnetje!

Yes, this is it!

Gelukkig liggen de kaarten nu anders: het sporten bij Bodystyling® bevalt me enorm. Ik hou het vol en het geeft me de energie die ik nodig heb in mijn job. Na enkele maanden voel ik duidelijk een verschil: mijn lichaam is er strakker op geworden en daar ben ik toch wel trots op. De verloren kilo’s zijn ook mooi meegenomen. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik ‘de smaak van Bodystyling®’ te pakken heb.

Helemaal thuis bij Bodystyling®

Waarom de aanpak van Bodystyling® bij mij aanslaat? Goh, daar zijn eigenlijk drie redenen voor. Ten eerste moet ik toegeven dat het amper tijd vraagt om resultaten te boeken. Geen uren zweten dus. Daarnaast kom je altijd in een gezellige en toffe sfeer terecht. Tel daarbij dan nog eens de motiverende coaching. Tja, dan begrijp je wel waarom ik het zo goed volhou.

Ik wil trouwens nog iets zeggen: lieve lifestylecoach, je doet het zonnetje stralen bij Bodystyling® Diest. Correctie: je BENT het zonnetje! Blijf zeker je enthousiaste zelf!”