Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Lydia Mommen

“Mama’s zijn er voor hun kinderen. Ook als dochterlief met Bodystyling® start. Om haar te steunen ging ik dus mee naar de studio in Diest. Eigenlijk dacht ik dat Bodystyling niet voor mij weggelegd was, door mijn leeftijd en mijn rugproblemen.

De lifestylecoach van Bodystyling® in Diest dacht daar anders over en stelde me meteen gerust. Eerlijk, ik heb geen moment spijt dat ik mijn dochter gevolgd ben!

“Eerlijk, ik heb geen moment spijt dat ik mijn dochter gevolgd ben, want ik sta door Bodystyling® veel fitter in het leven!”

Fit en soepel

Al heel snel merkte ik dat ik fitter en soepeler werd. Mijn rugspieren kregen een boost: ze zijn sterker en veerkrachtiger geworden, waardoor ik minder last heb van lage rugpijn. En als je dan ook nog eens een verschil merkt op de weegschaal, dan verschijnt er natuurlijk een grote glimlach op je gezicht.

Die sterkere spieren en die kilootjes minder, dat voel je meteen. Als ik ga wandelen, wat ik weleens graag doe, dan gaat dat een heel stuk vlotter dan voorheen.

Op je gemak onder dames

De oefeningen in de thermocabines zijn doeltreffend. De sfeer in de studio is gezellig. Je oefent tussen allemaal andere dames en je lifestylecoach begeleidt je persoonlijk. Zo voel ik me op mijn gemak. Toch straf wat een beetje steun aan je dochter kan opleveren, hè.”