Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Sofie Maris

“Ik had niet de gemakkelijkste zwangerschap. Een zwangerschapsvergiftiging zorgde ervoor dat ik enorm veel water vasthield. Zelfs na de bevalling bleef ik met dikke voeten zitten. En ook van het cijfertje op de weegschaal werd ik niet meteen vrolijk.

“Een aanrader voor alle pas bevallen mama’s!”

Daarbij kwam nog dat het nieuwe leven met een baby zo vermoeiend was. De eerste maanden na mijn bevalling at ik amper iets gezonds en koos ik voor de verkeerde dingen, zoals snoep. Er moest duidelijk iets veranderen!

Opnieuw de keuze voor Bodystyling®

In het verleden was ik al wat kilo’s kwijtgeraakt dankzij Bodystyling®. Ik wist dus dat het werkte en daarom stapte ik tien maanden na de bevalling binnen bij hun studio in Tienen. Ik wilde zo snel mogelijk mijn buik aanpakken en het vocht verliezen dat mijn lichaam bleef vasthouden.

Slanker dan voor mijn zwangerschap

Het voedingsadvies, het sporten (heerlijk zonder spierpijn!) en het enthousiasme van mijn lifestylecoach misten hun effect niet. Ik kan nu opnieuw in de kleren van voor mijn zwangerschap. Beter zelfs, ik ben nu slanker. Toen mijn vriendinnen me deze zomer voor het eerst in bikini zagen, waren ze laaiend enthousiast over mijn figuur.

Ik wil een inspiratiebron zijn

Ik raad Bodystyling® absoluut aan alle pas bevallen mama’s aan. Je leert kiezen voor een nieuwe en gezonde levensstijl waardoor je je snel weer fit en slank voelt. En dat momentje voor jezelf, geloof me, dat doet enorm veel deugd! Ik hoop dat mijn verhaal een inspiratiebron mag zijn.