proefpakket aan € 49,- contacteer ons

Moederdag

Even een reminder ...

want Moederdag nadert snel! Dat betekent dat het tijd is om je mama te verwennen met een cadeau dat haar laat stralen! En wat is er beter dan een cadeau dat haar niet alleen doet glimlachen, maar ook haar gezondheid een boost geeft?

Bij Bodystyling hebben we het perfecte cadeau voor je mama: een exclusief proefpakket voor slechts €49! Hiermee kan ze genieten van de unieke ervaring die Bodystyling biedt, met vijf sessies, inclusief de professionele begeleiding van onze coaches en aansluitend een keertje relaxen in onze Skinrevita™.

Waar wacht je nog op!

Laat je mama zien hoeveel ze voor je betekent door haar te verwennen met een Bodystyling proefpakket en maak haar Moederdag extra speciaal!

TIP! Niet alleen voor Moederdag! Ons proefpakket is een geweldige manier om Bodystyling te ontdekken, of het nu voor jezelf is of voor iemand anders die je dierbaar is.

Hoe te verkrijgen ?

Digitaal: kies een studio en mail ons je verzoek. Je krijgt dan een online betaallink en na betaling ontvang je digitaal een bewijs van aankoop met een unieke nummer. Dit nummer kan ingeruild worden voor een proefpakket in de door jou gekozen studio.

Fysiek: ga naar een studio naar keuze en koop er een proefpakket in de vorm van een mooie bon.

Hier vind je onze studio's.