proefpakket aan € 49,- contacteer ons

Omarm de herfst en kies voor een 100% happy levensstijl!

De zomer maakt plaats voor de prachtige kleuren van de herfst, maar laten we eerlijk zijn, de koude dagen en donkere avonden kunnen soms een uitdaging zijn voor ons welzijn. Daarom geloven we bij Bodystyling dat het belangrijk is om ook tijdens de herfstmaanden actief te blijven en te kiezen voor een gezonde levensstijl. Weg met die herfstblues en welkom aan de meest energieke en vitale versie van jezelf!

Onze oktoberactie: Do It Twice met Korting!

Om je te helpen gemotiveerd te blijven tijdens de herfst, lanceren we onze herfstige oktoberdeal. Kies in oktober voor een Do It Twice abonnement van 3, 6 of 12 maanden en geniet van 60 euro korting!

Waarom Bewegen in de Herfst?

Terwijl de temperaturen dalen en de dagen korter worden, is het verleidelijk om jezelf te nestelen in een warme deken en de wereld even te laten voor wat het is. Maar juist nu is het belangrijk om in beweging te blijven. Beweging is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Het verhoogt je energieniveau, verbetert je humeur en helpt je immuunsysteem te versterken. Bovendien biedt het een geweldige manier om stress te verminderen en je welzijn te ondersteunen.

Weg dus met de herfstdip, tijd om te stralen!

We begrijpen dat de herfst uitdagingen met zich mee kan brengen. Daarom delen we graag enkele tips om je te helpen die herfstblues te overwinnen:

Geniet van de buitenlucht: Maak een herfstwandeling en absorbeer de positieve energie van de natuur.

  1. Beweeg regelmatig: Ongeacht de weersomstandigheden, blijf actief om je energie te stimuleren.
  2. Prioriteer slaap: Gun jezelf voldoende rust voor een gezonde geest en lichaam.
  3. Creëer sfeer: Maak je omgeving gezellig en warm om je humeur te verbeteren.
  4. Ontspan: Verwen jezelf met ontspanning om stress te verminderen en jezelf te verwennen.
  5. Sociale verbinding: Breng tijd door met vrienden en familie voor positieve interactie.
  6. Eet gezond: Voed je lichaam met voedzame maaltijden voor een krachtige immuunrespons.
  7. Kies voor een actieve herfst met onze zeven weg met herfstdiptips!

Klaar om jezelf uit te dagen en actief te blijven tijdens de herfst?

Met ons Do It Twice abonnement en een korting van 60 euro, heb je alle tools in handen om je doelen te bereiken. Maak nu een kennismakingsgesprek in een Bodystyling-studio bij jou in de buurt en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen op je reis naar een gezonde en vitale levensstijl.

Waar wacht je nog op? Omarm de herfst met vastberadenheid en blijf stralen!

Voorwaarden van de Aanbieding:
Bij de aankoop van een Do It Twice abonnement van 3, 6 of 12 maanden ontvang je een korting van 60 euro. Deze korting wordt als volgt verrekend: 20 euro korting per maand, gedurende 3 maanden. Aanbieding geldig bij abonnementen afgesloten gedurende de maand oktober. Niet combineerbaar met andere aanbiedingen of kortingen. Neem contact op met een Bodystylingstudio in je buurt voor meer informatie en om te profiteren van deze actie. Bodystyling behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden op elk moment te wijzigen.