proefpakket aan € 49,- contacteer ons

Weg met die herfstblues! Zo voorkom je een najaarsdip

Helaas, de zomer is voorbij. En ook al krijgen de blaadjes aan de bomen de mooiste kleuren, we focussen toch vooral op de mindere kanten van de herfst. Felle regenbuien, gure windstoten of vervelend gesnotter, je wordt er alleen maar humeurig van. Of misschien is er meer aan de hand?

Voel je je futloos en prikkelbaar? En heb je eigenlijk geen zin om nog iets leuks te doen (behalve jezelf in de zetel nestelen met een fleecedekentje)? Dan heb je misschien last van een herfstdip.

Zo’n depri mood vinden we bij Bodystyling maar niets. Daarom geven we je graag enkele tips om in no time je herfstblues te vermorzelen.

TIP 1: Geniet van de buitenlucht

Trek je warme jas aan, zet een muts op en maak tijd voor een leuke herfstwandeling. Wedden dat de buitenlucht je deugd doet?

En al zijn herfstdagen vaak somber en grijs, toch is er net voldoende licht om een stevige portie vitamine D op te nemen.

TIP 2: Beweeg!

Door je lijf in beweging te zetten, win je aan energie en geef je je conditie een stevige boost. Loop eens een blokje om of dans je herfstdip van je af. Elke vorm van bewegen is goed. Wat dacht je van een (extra) Bodystyling-sessie?J

TIP 3: Slaap voldoende

Nu de dagen korter worden, ben je sneller moe. Vecht niet tegen je slaap, maar ga op tijd naar bed. Je kunt de rust nu goed gebruiken. Vermijd dutjes overdag, want die brengen je slaapritme in de war.

TIP 4: Breng sfeer in huis

Zet je lievelingsmuziek op, plaats een mooi boeket bloemen op tafel of geef je interieur een opfrisbeurt met vrolijke kleuren. Op duizend-en-een manieren tover je je huis om tot een place of happiness.

TIP 5: Ontspan

Leg je lichaam en mind in de herfst extra in de watten. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk warm bad, boek eens een deugddoende massage of plan enkele uurtjes in de sauna. Of wat dacht je van een ontspannend kwartiertje in onze SKINREVITA-cabine na een work-out?

TIP 6: Spreek af met vrienden

Organiseer gezellige avondjes uit met familie en vrienden. Zo krijg je geen kans om te piekeren en druk je sombere gedachten meteen de kop in.

TIP 7: Eet gezond

Kies voor gezonde en evenwichtige maaltijden. Als je je lichaam alles geeft wat het nodig heeft, vermijd je energiedipjes en vitaminetekorten. Bovendien ben je perfect gewapend tegen ziektekiemen en virussen. No hatsjoe for you!

Je wapenen tegen een herfstdip? Spring nu binnen in een van onze Bodystyling-studio’s. Onze lifestylecoaches helpen je verder met een flinke portie beweging, ontspannen me-timemomenten en professioneel voedingsadvies. Ontdek nu ook onze herfstdeal! Wedden dat je er meteen happy van wordt?