probeer nu voor € 49 maak een afspraak

8 tips om dit jaar je goede voornemens waar te maken!

De start van een nieuw jaar gaat heel vaak gepaard met een resem nieuwe voornemens op werkvlak, maar ook op persoonlijk vlak. Misschien wil je dit jaar meer bewegen of heb je een echt sportdoel voor ogen? Of heb je je voorgenomen om meer voor jezelf te kiezen en extra me-time in te plannen? Het leuke aan goede voornemens is dat we altijd enthousiast en vastberaden zijn om deze waar te maken, maar – we hate to say it – de realiteit gooit vaak roet in het eten. Heb je je voorgenomen om het dit jaar anders aan te pakken? Bodystyling helpt je graag op weg met deze acht tips.

1. Ga voor haalbare doelen
Wil je een paar kilootjes minder wegen of een marathon lopen? Ongetwijfeld heb je dit in je mars, maar verlang niet dat je al volgende week ettelijke kilo’s kwijt bent of als een haas door de straten schuurt. Stel haalbare doelen op. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek hebben we het bij Bodystyling over je doelen en zorgen we voor een aangepast traject waarbij we rekening houden met jouw wensen en wat je wilt bereiken.

2. Lange termijn go, korte termijn no
Op korte termijn resultaat hebben is fijn, maar heel vaak ook een trigger om de teugels wat te vieren waardoor je terug in oude gewoontes valt. Om dat te vermijden, is het beter om kleine stappen voorwaarts te nemen zodat je nieuwe gewoontes een levensstijl worden. Dat is ook de visie bij Bodystyling. We gaan voor een 100% happy en healthy levensstijl waar je niet meer hoeft bij na te denken omdat het gewoon hoort bij jouw manier van leven.

3. Creëer de juiste mindset
Een positieve mindset geeft positieve resultaten. Als je je mindset instelt op de doelen die je wilt bereiken, zal je die ook halen. Daarom schenken we, naast voeding en beweging, ook aandacht aan je mindset. Door deze 360° aanpak zijn je doelen binnen handbereik.

4. Zoek een partner-in-crime
Wil je werken aan je gezonde voornemens, maar zie je er tegen op om er alleen aan te beginnen? Pols eens bij je vriendinnen, zus of moeder. Ongetwijfeld zit er iemand tussen die net dezelfde voornemens als jij heeft en met twee is altijd leuker dan alleen, toch? Al moeten we ook zeggen dat we bij Bodystyling één grote familie zijn en je heel snel gelijkgestemden vindt waarmee je ongetwijfeld een klik zal hebben.

5. Eén misstap is niet verloren
Er is wel eens dat ene feestje waar je je helemaal laat gaan of dat uitje met vriendinnen dat voorrang krijgt op je wekelijkse sportafspraak. Voel je zeker niet schuldig. Elk pad is bezaaid met een hindernis of heeft een zijpaadje. Pik gewoon de draad weer op en je bent weer vertrokken richting succes!

6. Een stok achter de deur
Als je je inschrijft in een sportclub of een afspraak maakt met een coach heb je een stap gezet waarmee je een commitment aangaat met jezelf om door te zetten. Als je bijvoorbeeld een afspraak in je agenda hebt om tweemaal per week te sporten bij Bodystyling, moet je al een goed excuus hebben om dit moment te skippen. Deze spreekwoordelijke stok achter de deur helpt je jouw voornemens vol te houden en zo geraak je weer een stapje dichter bij je doel.

7. Een steun en toeverlaat
Het is altijd leuk en het geeft ook een extra boost als er iemand voor jou supportert aan de zijlijn. Dat kan je partner, je vrienden of familie zijn of je Bodystyling coach. Inderdaad, bij Bodystyling krijg je steun en word je gemotiveerd door je persoonlijke Bodystyling coach die je traject mee opvolgt en aanpast als het nodig is. Daarnaast krijg je ontzettend veel tips & tricks om nog beter je doelen te bereiken.

8. Beloon jezelf
Voel je je energieker, heb je net 10 km gewandeld of ben je je eerste kilootje kwijt? Goed zo! Dat betekent dat je goed bezig bent en helemaal gaat voor een 100% happy en gezonde levensstijl. Geef jezelf een schouderklopje of beloon je met een klein geschenkje. Dat is jouw manier om je te motiveren en je voornemens voor dit jaar vol te houden. We weten dat je het kan!

Wil jij je gezonde voornemens waarmaken met Bodystyling? Ontdek of onze aanpak iets voor jou is en probeer ons proefpakket. Voor maar 49 euro stippelen wij een traject op maat voor je uit en kom jij vijf keer sporten met aansluitend een ontspannende Skinrevita sessie. Zin in? Vraag hier je kennismakingsgesprek aan!

Ik meld me aan voor het proefpakket