hoera, onze studio's zijn terug open en zo sport je veilig

Gratis kennismaking Vanaf €41 per maand

#nostress – Dit is hét cadeau voor Moederdag!

Om de een of andere reden krijgen mama’s voor Moederdag vaak een ‘nuttig’ geschenk. Stofzuigers, strijkijzers en andere huishoudelijke apparaten gaan in mei vlotjes over de toonbank. En blij dat ze daarmee zijn! ;-)

Zou je het dit jaar niet eens anders aanpakken? Met een cadeaubon voor Bodystyling bijvoorbeeld. Nee, niet wegklikken nu … we gaan je niet overweldigen met een commerciële douche. We willen alleen graag aantonen dat er niets mis is met een bon voor een gezonder, vitaler en fitter leven. In plaats van een nieuw strijkijzer. Dus lees nog even verder.

Mama staat áltijd voor íédereen klaar

Mama heeft meestal handen te kort. Ze staat voor iedereen klaar met raad en daad. Ze kookt voor het gezin, is taxichauffeur, wast, strijkt, poetst, ruimt op, zorgt ervoor dat de juiste zaken in de boekentassen, turnzakken en lunchtrommels zitten … Het lijstje is immens lang. In al die chaos en drukte raakt ze zichzelf soms een beetje kwijt. Vraag het haar, ze zal het zeker bevestigen. Een portie me-time kan ze dus zeker gebruiken.

Waar is mama?

De leuze bij naderende rampen is ‘vrouwen en kinderen eerst’. Bij het overgrote deel van de moeders is de natuurlijke volgorde totaal anders: eerst de kinderen, dan de man, dan de poezen, dan de harde schijf met gezinsfoto’s, dan het medicijnkistje, en ga zo maar door. Zelf staat ze niet bepaald op numero uno. Een reden te meer om haar wel eens op het bovenste trapje te zetten op Moederdag. Laat haar voelen dat ze belangrijk is!

Sporten? Valt achter de kinderen aan lopen daar ook onder?

Als we naar het leven van vaders kijken en naar de cadeaus die ze krijgen op hun speciale dag, dan duikt er al snel een voetbalabonnement op, of een slipcursus, of een aantal mountainbikesessies. Maar omdat moeders zich meestal bewegen tussen de hobby’s en sporten van alle gezinsleden door, staan ze vaak gewoon stil. Jammer, want bewegen is en blijft belangrijk voor elk lichaam! Ook een mamalijf heeft daar nood aan. Echt waar.

“Ik heb kinderen op de wereld gezet. Het is oké dat ik nu wat meer weeg.”

Die uitspraak horen we als lifestylecoaches vaak. En akkoord, een lichaam voor en na een zwangerschap is heel verschillend. Mama mag best trots zijn op de ‘strepen’ die ze verdiend heeft. Maar … en nu komt-ie … laat het geen excuus zijn om overgewicht mee te zeulen. Hoe je het ook draait of keert, mama’s willen zich nog altijd aantrekkelijk voelen als ze in de spiegel kijken. Die uitgeslapen, beste versie van zichzelf, daar houden ze van. Die geeft hen energie. Je mama, je vrouw of jezelf helpen om dat fijne spiegelbeeld weer te zien, is dus best oké.

Ben je er zeker van dat jouw mama of partner graag:

  • meer me-time heeft?
  • meer wil bewegen?
  • gezonder wil eten?
  • enkele kilo’s wil afvallen?
  • zichzelf eens op de eerste plaats wil zetten?

Dan is een Bodystyling-bon hét ideale cadeau!

Heb je toch je twijfels? Vraag het haar dan. Want geloof ons, weer een strijkijzer of een braadpan, daar wordt ze niet warm of koud van.