vanwege de huidige corona maatregelen zijn al onze studio's gesloten.

Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Vier redenen waarom een groepsles werkt

Sofie wil opnieuw gaan lopen. Ze koopt een oogverblindende loopoutfit, nieuwe sportschoenen en ook het appje van Start 2 Run staat op haar smartphone. Zo kan het niet mislukken! Of toch?

Sofie merkt dat ze vanaf week drie elk excuus gegrond vindt om haar loopsessie te parkeren. Overwerken, een doktersbezoek, een dochter die terugkomt van een schoolreis … Na week vier blijft er van haar sportieve plannen niet veel meer over …

Herkenbaar? Wij denken van wel. Want hoe groot of klein je sportplannen ook zijn, het is niet gemakkelijk om ze in je eentje vol te houden.

Daarom hebben wij dé oplossing voor je probleem: de groepslessen van Bodystyling!

We leggen je graag uit welke voordelen je geniet door te sporten in groep.

Samen op weg

Tijdens een groepsles sta je zij aan zij met je ‘lotgenoten’. Samen werk je naar een doel toe. Al dat gezamenlijke zweten creëert een sterke band. Zo sta je op geen enkel moment alleen voor je sportieve uitdaging.

Groepsdruk

Net door de aanwezigheid van anderen voel je je verplicht om elke groepsles bij te wonen. Je denkt met andere woorden drie keer na voor je een sessie cancelt.

En ook tijdens de les zelf ga je altijd een stapje verder. Je zoekt je grenzen op en wilt op geen enkel moment onderdoen voor de dame naast je.

Weg met die stress

Wil je wat spanning kwijt? Dan is sporten in groep een perfect middel daarvoor. Want recent onderzoek leert ons dat een groepsles je stresslevel met maar liefst 26 procent verlaagt. Dat kan tellen, niet

Sportief én sociaal

Een groepsles helpt je in no time aan een fit en gezond lijf. En dat niet alleen! Je leert ook nieuwe mensen kennen. Zo combineer je een uurtje bewegen met nieuwe vriendschappen creëren.

Klinkt zo’n groepsles jou als muziek in de oren? Haast je dan snel naar je dichtstbijzijnde Bodystyling-studio. Je lifestylecoaches vertellen je graag welke groepslessen je bij hen kunt volgen.