hoera, onze studio's zijn terug open en zo sport je veilig

Gratis kennismaking Vanaf €41 per maand

Zeven tips om je mama te verwennen met Moederdag

Nog enkele dagen en het is Moederdag! Hét moment om mama in de watten te leggen. En hoewel ze misschien niet vraagt om een cadeau of wat extra aandacht, doe je er vast en zeker goed aan om haar eens flink te verwennen.

Wij geven je alvast zeven leuke tips om er een onvergetelijke Moederdag van te maken.

Tip 1: Sssst … laat mama slapen

Boterhammen smeren, koffiezetten, nog snel een hemd strijken … Vele mama’s starten hun dag in de vroege uurtjes. Terwijl het nog muisstil is in huis en iedereen nog geniet van enkele uurtjes slaap, is ze al flink in de weer. Laat haar daarom op Moederdag zeker heerlijk uitslapen.

Tip 2: Ga voor een happy ontbijt

Trakteer je mama op een bijzonder ontbijt. Dek de tafel mooi, zorg voor extra versiering en serveer iets lekkers. Denk naast de koffiekoeken en croissants gerust aan wat gezonde zaken, zoals fruit, yoghurt of zelfs nootjes. En een versgeperst sapje valt zeker in de smaak.

Tip 3: Keep it clean

Opruimen kost veel moeite en tijd. Hou het daarom op Moederdag netjes. Zet vuile borden meteen in de vaatwasser, vouw je kleren netjes op, parkeer je schoenen waar het hoort, gooi wc-rolletjes onmiddellijk weg … Tja, het lijstje is eindeloos. Maar je snapt wel wat we bedoelen, toch?

Tip 4: Zeg het met een bloemetje

Breng wat flowerpower in huis en geef mama een mooi boeket of een prachtige plant voor Moederdag. Kies de kleuren waarvan ze houdt en die perfect passen bij het interieur van haar keuken of woonkamer.

Tip 5: Schuif haar voetjes onder tafel

Op Moederdag verban je mama uit de keuken. Ga zelf aan de slag met potten en pannen of ontvoer haar naar een van haar lievelingsrestaurants. Vergeet niet tijdig te reserveren.

Tip 6: Ga samen op stap

Iedereen heeft het altijd druk, druk, druk. Zo blijft er weinig tijd over om samen iets leuks te doen. Plan daarom op Moederdag wat we-time in. Maak als gezin een adembenemende wandeling, bezoek een leuk museum of wat dacht je van een shoppingnamiddag voor de hele familie?

Tip 7: Geef een cadeau

Zegt jouw mama dat ze geen cadeau wil? Negeer haar dan voor honderd procent! Want zeg nu zelf, wie houdt er niet van geschenkjes?

Blijf ver weg van ‘nuttige’ cadeaus zoals een strijkijzer of stofzuiger. Verras haar liever met een persoonlijk presentje of een geschenk waar ze zelf iets aan heeft.

En misschien hebben wij wel een leuk ideetje …


Want wat dacht je van een Bodystyling-cadeaubon?

Je mama krijgt zo elke week wat heerlijke me-time, voelt zich in een mum van tijd fit en gezond en geniet van de extra beweging en de kilootjes minder.

Speciaal voor Moederdag ontvang je nu een mooie korting van 25 euro.

Wil je er dus een fijne Moederdag van maken? Neem dan nu contact met ons op en download je Bodystyling-kortingbon.