Kabeljauw met citroen-kappertjessaus & couscous
Bereiding
Was en snij de paprika’s en courgetten in blokjes. Snij de uien fijn. Was en rasp de schil van de citroenen. Pers 1 citroen uit en snij de andere in partjes.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een antikleefpan en bak hierin de ui, courgette en paprika.Kruid met peper en zout. Als deze gaar zijn schep dan uit de pan en hou in een kommetje opzij.
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat de margarine smelten in een steelpannetje en voeg de kappertjes, de geraspte schil van de citroenen en het citroensap toe. Kruid met peper en zout, haal van het vuur en hou apart.
Kruid de kabeljauwfilets met peper en zout. Verhit 2 eetlepels olijfolie in de pan waarin je de groenten gebakken hebt en bak de vis gaar aan beide kanten.
Meng de groenten door de couscous, schep op de borden en schik er een kabeljauwfilet op. Werk af met de citroen-kappertjessaus en serveer met een partje citroen.