mini powerkoekjes to-go
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Prak de banaan en meng met de notenpasta en havermout in een kom.
Hak de chocolade in stukjes. Voeg de chocolade samen met een snuifje zout en de rozijnen toe aan het mengsel.
Leg bakpapier op een ovenplaat.
Schep één volle lepel beslag, leg dit op het bakpapier en vorm een rondje.
Herhaal dit voor de rest van het beslag.
Bak de koekjes 15 minuten.
Laat vervolgens 10 minuten afkoelen.
inspiratie
Eva vzw. (19/11/2020). Mini powerkoekjes to-go. Geraadpleegd via www.evavzw.be/recept/mini-powerkoekjes-go
Tip
Waar je op kan letten bij het kopen van pindakaas of een andere notenpasta is:
– dat de notenpasta 100% puur is
– dat de notenpasta geen suikers bevat zoals bv. dextrose
– dat de notenpasta geen andere toevoegingen bevat, zoals bv. palmolie en liefst ook geen zout