Spring Days, 18 tem 20 april maak een afspraak

Rundsburger Caprese

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de sjalot. Meng het gehakt met de sjalot, het eitje en het amandelpoeder tot een homogeen geheel. 
Kruid af met peper & zout en maak er 4 hamburgers van. Laat deze 15 minuutjes opstijven in de koelkast. 

Bereiding

Leg de portobello’s met de holle kant naar beneden en bak ze een 12-tal minuten in de oven. Bak ondertussen de hamburgers 3 à 4 minuten aan elke kant in wat olijfolie. 
Snij de tomaat en de mozzarella in schijfjes.
Leg een beetje rucola op elk bord. Leg er een portobello op en dan telkens een hamburger, een schijfje tomaat en een schijfje mozarella. Werk af met een takje basilicum en sluit de hamburger met de portobello. Besprenkel met wat olijfolie en serveer.

Tip

Serveer met een knapperig slaatje. 
Ook lekker met zoete aardappelfrietjes!