Gratis kennismaking Proefpakket voor €49

Wok met runderreepjes

Bereiding

Bereid de rijst of de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd het vlees in dunne reepjes.

Meng het ei met de sojasaus en het maïszetmeel. Schep er het vlees door en laat afgedekt nog 30 minuten marineren in de koelkast.

Maak de groenten schoon.

Snijd de sperziebonen in twee, de champignons in vier, de paprika’s in staafjes en de lente-uitjes in ringetjes.

Verhit de olie in de wok en roerbak het vlees snel goudbruin.

Schep het dan op een vel aluminiumfolie, maak goed dicht en laat rusten.

Roerbak de groenten enkele minuten.

Doe er de wijn en de bouillon bij en roerbak nog 5 à 7 minuten.

Kruid met peper en zout.

Meng het vlees en z’n vocht onder de groenten en breng op smaak met peper en zout.

Serveer met de rijst of noedels en werk af met sesamzaadjes.