proefpakket aan € 49,- contacteer ons

Natalie en Amy

Natalie (40) en Amy (40) zijn besties en waren allebei op zoek naar wat ontspanning waarbij ze tegelijk wat meer in vorm konden geraken. Ondertussen zijn ze al zeven jaar echte Bodystyling-adepten en krijgen ze er niet genoeg van. Meer zelfs, hun Bodystylingmomentje op maandag is heilig voor de vriendinnen en neemt niemand hen nog af.

"Bodystyling is ons momentje.”

Amy had na haar tweede zwangerschap nood aan wat me-time. Ook haar vriendin Natalie had het gevoel dat het dagelijkse leven als een sneltrein voorbijraasde. De vriendinnen besloten actie te nemen en gingen op zoek naar iets dat bij hen paste. Ze gingen naar de Bodystylingstudio in Diest en waren meteen overtuigd.

“Het op maat gemaakt programma houdt rekening met wie je bent en wat je kan”, vertelt Natalie. “Het houdt zelfs rekening met de hersenkronkeltjes van Amy die bij sommige oefeningen helemaal in de knoop slaan”, lacht ze.

Niet alleen het programma, maar ook de vertrouwensband met de coach maakt Bodystyling zo leuk. “Onze coach is heel enthousiast en weet ons steeds opnieuw te motiveren”, zeggen beide dames. “In de studio heerst altijd een supergezellige sfeer en je voelt je er heel welkom”.

Natalie en Amy zijn ondertussen ervaren Bodystylers. “Toen ik startte, wou ik ook per se centimeters verliezen, maar dat is al lang geen doel meer”, zegt Natalie. “Ik kom puur voor de ontspanning en om even samen te zijn met mijn vriendin”.

“Ondertussen is Bodystyling volledig ons momentje geworden”, vult Amy aan. “We zijn er even tussenuit en ondertussen werken we aan ons lichaam. Een betere manier om gezond te ontspannen, kan je niet hebben!”