hoera, onze studio's zijn terug open en zo sport je veilig

Gratis kennismaking Vanaf €41 per maand

Afvallen: zo gemakkelijk in de zomer!

Wil je een strak, gezond én fit lijf? Stel je droombody dan niet langer uit en ga ervoor! Zeker nu het nog zomer is. Want heb je ook al gemerkt dat afvallen in de zomer veel gemakkelijker is dan in de winter? Als lifestylecoaches zien we het in onze Bodystyling-studio’s jaar na jaar bevestigd: tussen juni en september gaan de kilo’s er vlotter af. En we verklappen je graag hoe dat komt.

Vijf redenen op een rij:

1. Weg met die winterdip

Terwijl je in de winter wel eens last hebt van een winterdip, geeft de zomer je vaak een echte energieboost. Je geniet van de zon (dank je wel vitamine D!), spreekt meer af met vrienden, en door het mooie weer heb je veel meer zin om buiten bezig te zijn. Je ‘happinessfactor’ schiet met andere woorden de lucht in … terwijl je emotionele eetbuien verdwijnen.

2. Bewegen is het leukst bij mooi weer

Wie graag sport, kent de valkuilen van de winter: de dagen worden zeer kort, het weer is grillig of berekoud. Laten we maar stellen dat je keuze voor televisiekijken onder een fleecedekentje dan perfect logisch klinkt. ;-)

In de zomer kriebelt het om opnieuw te bewegen. Je maakt een mooie wandeling, neemt sneller je fiets of plonst iedereen nat bij een zwempartij. En hoe meer je lichaam beweegt, hoe meer calorieën je verbrandt.

3. Fruit, fruit en nog eens fruit

In de zomer is de keuze aan fruit bovendien enorm: van perziken, nectarines en aardbeien tot pruimen. Heeeeeeeerlijk! Je favoriete koekje maakt zo met gemak plaats voor een gezonde zomerse lekkernij.

4. Warmte remt je eetlust

Een vierde reden waarom afvallen in de zomer beter lukt, zijn de zomerse temperaturen. Stijgt het kwik? Dan zakt je eetlust. Maak daar handig gebruik van om je kilootjes te veel aan te pakken.

5. De bikiniconfrontatie

Als je in je badpak of bikini rondloopt, dan ben je je al snel bewust van dat vetrolletje te veel. Voor je verbeterpunten hoef je maar een seconde in de spiegel te kijken. Dit bewustzijn is een enorme stimulans om gewicht te verliezen. Use it!


Wil je dus afvallen, schiet dan nu in actie en profiteer van de zomermaanden.

Met onze unieke Bodystyling-methode zetten we je in beweging met een persoonlijk oefenschema, geven we je het beste voedingsadvies en voorzien we je van de nodige peptalk.

Maar er is meer …

Want tijdens deze zomer zal afvallen je niet alleen minder moeite kosten, maar ook minder geld. Dankzij onze zomeractie geniet je nu een voordeel van maar liefst 100 euro.

Pak deze zomer je extra kilootjes aan en profiteer van onze zomeraanbieding. Spring gerust binnen in een van onze studio’s voor meer informatie.