hoera, onze studio's zijn terug open en zo sport je veilig

Gratis kennismaking Vanaf €41 per maand

Een fotoshoot voor Bodystyling

“Niet in mijn ondergoed, wel in een outfit waarin ik me goed voel.”

“Een fotoshoot voor Bodystyling … ik zag dat eigenlijk niet echt zitten. Ik sta niet graag voor de camera. En fotogeniek vind ik mezelf ook al niet. Mijn Bodystyling-coach dacht daar anders over. Ze vond me de geknipte kandidate voor een fotoreeks.

Na heel wat gepieker hakte ik toch de knoop door: ik doe het!

Een geslaagd fotomoment

Ik wilde mooi op de foto staan. Daarom stuurde ik wel 30 foto’s van mogelijke outfits naar mijn coach Tinne. Samen maakten we de juiste keuze.

Enkele dagen later vergezelde Tinne me naar Leuven waar hét fotomoment zou plaatsvinden. De fotograaf viel enorm mee! Hij gaf me veel tips en wist perfect hoe hij onervaren modellen moest begeleiden. In no time nam hij een hele reeks toffe foto’s. Ik was supercontent.

Even babbelen

Na de fotoshoot mocht ik op gesprek bij Katrien, de copywriter van Tekstueel die alle Bodystyling-teksten schrijft. Ze stelde me enkele leuke vragen. Op die manier kon ze mijn ervaringen met Bodystyling en de weg die ik heb afgelegd zo goed mogelijk neerpennen. Ik had het gevoel dat ze echt begreep wat ik bedoelde.

Ik vat dan ook graag samen: een fotoshoot voor Bodystyling is een echte aanrader!

- Liesbeth, 41 jaar

Voel jij je ook klaar voor een fotoshoot van Bodystyling?

Geef dan zeker een seintje aan je Bodystyling-lifestylecoach! Zodra er een nieuwe fotoshoot gepland wordt, krijg jij het als eerste te horen.