hoera, onze studio's zijn terug open en zo sport je veilig

Gratis kennismaking Vanaf €41 per maand

Verdorie, daar zijn die winterkilo’s weer …

Waag je het erop om na de feestdagen kennis te maken met de weegschaal? Dan kan dat weleens voor spectaculaire verrassingen zorgen. Wat extra room, nog een glas gin-tonic, een beetje saus erbij, een tweede dessertje ... Laten we zeggen dat je er goed van genoten hebt. ;-)

En als de avonden heerlijk lang duren, is er niets zo gezellig als in de zetel hangen met je lievelingsserie op de buis. Geen wonder dat er – ook na de feestdagen – nog wat extra winterkilo’s verschijnen. Die stop je wel even weg onder een dikke trui, gen probleem.

Oei, daar komt de lente …

Maar aan die winter komt een einde … De oversized truien gaan de kast in. Tijd voor wat actie dus!

Bij Bodystyling helpen we je graag op weg met 5 lentetips. Zo wordt het alvast ietsje gemakkelijker om die winterkilo’s te verliezen:

 • Blijf uit de buurt van crashdiëten
  Het klinkt verleidelijk om snel veel gewicht kwijt te spelen. Wie wil dat nu niet? Maar als we eerlijk zijn, dan weten we dat zulke diëten niet werken. Want ze gaan niet alleen je vet te lijf, ze verminderen ook je spiermassa. En net die heb je nodig om vet te verbranden. Kies dus liever voor een gezond en evenwicht voedingspatroon.
 • Ga voor gezonde tussendoortjes
  Trek een streep onder de overdaad van de afgelopen maanden. Maak van fruit, rauwe groenten en noten je favoriete tussendoortjes.
 • Mmm … soep!
  Ons lichaam heeft het graag warm op koude dagen. Een kommetje soep houdt ons heerlijk op temperatuur. Het vult bovendien je maag en je krijgt er flink wat extra groenten en vocht mee binnen.
 • Huisgemaakt, dat smaakt
  Snel een kant-en-klare maaltijd in de oven stoppen? Handig, dat zeker. Maar de extra calorieën krijg je er gratis bij. Bind daarom je schort voor en ga zelf aan de slag. Uren achter het fornuis staan is echt niet nodig om een gezonde, lekkere maaltijd op tafel te krijgen. Bekijk onze recepten maar eens.
 • You’ve got to move it!
  Hop, hop, kom uit je luie zetel. Of het nu lopen, wandelen, fietsen of zwemmen is, het maakt niet uit. Zolang je maar fysiek bezig bent. Niet alleen je conditie zal verbeteren, ook je figuur stelt bewegen op prijs. Noteer alvast je afspraken bij Bodystyling®: amper 2 x 30 minuten per week voor een knap resultaat! 

De Bodystyling®-methode focust op bewegen én gezonde voeding. Onze lifestylecoaches geven je bovendien de extra motivatie die je nodig hebt om je streefdoel te bereiken. Zo maken wij het verschil!

Klaar voor een vitaal lentelijf? Roep de hulp in van Bodystyling® en laat je extra winterkilo’s wegsmelten. Maak je afspraak voor een gratis figuuranalyse.