hoera, onze studio's zijn terug open en zo sport je veilig

Gratis kennismaking Vanaf €41 per maand

Ben jij een appel, peer of aardbei?

Ed Sheeran zingt vol lof over de ‘Shape of You’. Maar veel vrouwen die in de spiegel kijken, zijn iets minder enthousiast over hun vrouwelijke vormen. Vaak zitten we met idealen in ons hoofd die we kennen uit de boekjes. En dat is natuurlijk jammer. Want terwijl de meeste professionele modellen een recht figuur hebben, bestaan er uiteraard nog andere mooie lichaamsvormen. Een overzichtje:

Een O … of appelvorm

Heb je mooie slanke armen, benen om mee te pronken en een buikje? Dan ben jij een O-type of een appel.

Een A … of peervorm

Vrouwen met een peerfiguur hebben eigenlijk het bovenlichaam dat vaak als ‘perfect’ wordt beschouwd: slanke armen, een platte buik en een uitgesproken taille. Maar de zone onder die taille is wat forser aanwezig. Als peer of A-type mopper je vaak over je bovenbenen en heupen.

Een H … of rechte vorm

Hoewel een recht model ideaal lijkt, hebben vrouwen met dit figuur ook zo hun probleempjes. Het kost immers heel wat moeite om een vrouwelijke vorm te brengen in hun look. Elk H-type of recht model wordt gekenmerkt door kleine borsten, een rechte lichaamslijn en lange, slanke benen.

Een Y … of aardbeivorm

Brede schouders en smalle heupen? Dan ga je door het leven als aardbei of Y-type.

Een X … of zandlopervorm

Heb jij een zandloperfiguur? Dan ben je gezegend met een smalle taille, schouders die even breed zijn als je heupen en meestal een vollere boezem. Een X-type dus.  

Welke lichaamsvorm je ook hebt, het is belangrijk om te onthouden dat elk figuur zijn sterke kanten heeft. Dus omarm je model en wees er trots op! Meer zelfs, zet het in de kijker. :-) Bij Bodystyling® helpen we je daar graag een handje mee

Elk figuur heeft pluspunten … en werkpunten

Stel dat je gezegend bent met een zandloperfiguur en je toch plots te maken krijgt met een klein buikje. Of die heupen beginnen wat té stevig te worden naar je zin. Dan kun je rekenen op het Spot-programma van Bodystyling®. Dat is een doelgericht oefenprogramma waarmee je plaatselijk afvalt. Zéér handig! Ook wat je eet, speelt een rol bij lokale vetophoping. Het advies van onze diëtiste is daarom een must bij dit programma.

Kortom: we maken van jou een blozend appeltje, een toffe (en stralende) peer of een strakke aardbei. De rechte types houden we op het rechte pad en die zandlopers … tja, daar heeft de tijd precies geen vat meer op.

PS Wil je graag plaatselijk afvallen? Dat kan! Neem gerust contact op voor meer informatie of maak je afspraak voor een vrijblijvende figuuranalyse