proefpakket aan € 49,- contacteer ons

Vijf redenen waarom Bodystyling geen dieet is, maar een levensstijl.

Als je op zoek bent naar een manier om snel af te vallen, dan ben je bij Bodystyling aan het verkeerde adres. Onderzoek heeft uitgewezen dat 95% die aan een snel dieet begint, na een tijdje alle kilo’s en helaas soms nog meer terugkrijgt. Wij doen niet mee aan deze ‘fast-diet culture’, maar gaan voor duurzaam en gezond. We geloven dan ook dat onze aanpak en doseren op lange termijn meer effect zal hebben om je goed, fit en zelfzeker in je vel te voelen. Getuige ook onze vele succesverhalen.

Bodystyling is ‘a way of life’ en wel daarom:

 1. 360° aanpak
  Bodystyling is geen eenzijdig dieet, maar een allround aanpak met focus op body, mind & food. Eén à twee keer in de week bewegen, een voedingsplan op maat en de juiste mindset zetten je op weg.
 2. Een persoonlijk plan
  Iedereen is anders en heeft andere doelen, wensen en verwachtingen. Bij Bodystyling houden we daar rekening mee en maken we een persoonlijk plan op zodat jij kan werken aan je doelen om er een succes van te maken.
 3. Een Bodystylingcoach
  Je staat er niet alleen voor. Je Bodystyling coach stelt niet alleen je plan op maat op, maar staat ook voor je klaar om je vragen te beantwoorden, je tips & tricks te geven op vlak van bewegen, voeding en mindset en je te motiveren om door te zetten en er volledig voor te gaan.
 4. Gepersonaliseerde trajecten
  Ben je al een jaartje ouder, zit je in de menopauze, heb je zwakke gewrichten of ben je net bevallen? Voor om het even welk moment of specifieke situatie in je leven heeft Bodystyling aangepaste trajecten.
 5. Zelfzorg
  Een Bodystylingmoment in je agenda plannen is een uurtje voor jezelf waarbij je je body & mind even op de eerste plaats zet. Na een sessie voel je je dan ook niet alleen sterker, maar je bent ontspannen en tevreden omdat je jezelf even alle aandacht hebt geschonken.

Wil jij ook gaan voor een gezonde en energieke levensstijl? Start jouw traject via ons voordelig proefpakket!