hoera, onze studio's zijn terug open en zo sport je veilig

Gratis kennismaking Vanaf €41 per maand

Vijf voordelen van voetbal op tv

Het WK voetbal is gestart. Plots zijn de populairste kleuren in de supermarkt zwart, geel en rood. Jupiler wordt herdoopt tot Belgium en in elke straat vind je wel een vlag met onze driekleur. Trouwe voetbalfans wrijven zich in de handen en supporteren enthousiast voor de nationale ploeg.

Maar misschien ben jij niet zo’n fan van al dat voetbalgedoe?
Snap je na de tiende uitleg nog altijd niet wat buitenspel inhoudt?
Of blijf je je afvragen waarom een voetballer na de meest helse pijnkreet plots miraculeus kan opspringen om achter de bal aan te gaan?

Tja, dan zit je in deze periode met een probleem. Zeker als je niet snel genoeg bent om de afstandsbediening te pakken te krijgen.

Toch zijn we overtuigd van minstens één bekende voetbalwijsheid, die van Cruijff: “Elk nadeel heb zijn voordeel”.

Want wanneer je halve gezin gekluisterd zit aan de beeldbuis, schept dat leuke opportuniteiten voor jou. We geven je alvast deze vijf ‘voorzetten’!

1. Spreek af met vriendinnen

Met een voetbalkijkende babysit in huis kun je nu extra veel leuke plannen maken. Ga voor dat lekkere etentje of een saunabezoek met vriendinnen. Het zal trouwens heerlijk rustig zijn op de speeldagen van de Rode Duivels. ;-)

2. Lees eens een boek

Kocht je ooit een boek, maar kreeg je de kans niet om het uit te lezen? Dan is het nu jouw moment. Gebruik elke voetbalseconde om je helemaal te ontspannen met een pracht van een verhaal. Fijn buiten op het terras met een gezonde snack en een glaasje bubbels erbij, waarom niet?

3. Ontdek een (nieuwe) hobby

Was je ooit een en al passie voor fotograferen, breien, een taal leren, … maar gaf je op door gebrek aan tijd? Blaas je hobby dan nieuw leven in. Of probeer eens iets totaal nieuws. Nu partner en kroost voor de tv zitten, kun je fijn focussen op wat jij wilt doen.

4. Ontspan, ontspan, ontspan …

Je gezinsleden claimen de living met tv als hun domein? Dan eis jij toch gewoon de badkamer op? Maak er een echte ontspanningssessie van met een gezichtsmasker, scrub, badparels, kaarsjes, ...

5. Ga voor extra Bodystyling-momentjes

Thuis doen ze passief aan sport. Jij gaat voor het echte werk! Kom in deze WK-periode gerust wat extra Bodystylen. We zetten je graag in beweging met een persoonlijk oefenschema. Zo wordt elke match de perfecte gelegenheid om me-time in te lassen.

En euh … wie denk je dat na al die voetbalgekte strakker, fitter en gezonder zal zijn? De ‘baas’ van de afstandsbediening of jij? ;-)

Om je een duwtje in de rug te geven tijdens deze sportieve tijden, trakteren we je trouwens op een leuk extraatje: onze zomeraanbieding. Zo kun je op een supervoordelige manier de voetbalgekte trotseren.

Grijp de kans om te werken aan een slankere, fittere en gezondere versie van jezelf. Neem snel contact met ons op en geniet van onze zomeraanbieding.